Partneri

Želite postati partner portala Moja Edukacija? Želite na svoju stranicu postaviti popis svih tečajeva iz vaše industrije, županije ili čak grada? Kontaktirajte nas putem maila: info@moja-edukacija.com

U nastavku možete pronaći abecedni popis trenutnih partnera:

Ekologija

Ekologija.com.hr je web portal sa svim potrebnim informacijama o ekologiji i zaštiti okoliša. Prehrana, izvori ekološke energije, eko sustav, zagađenje i klimatske promjene samo su neke od tema.

Englesko hrvatski rječnik
Prevedi.net je napredni englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik. Nudi vam mogućnost ispravka riječi te prikazuje riječi koje su sinonimi traženim izrazima.

Gastronomija.hr
Recepti za pripremanje gurmanskih specijaliteta i poslastica, ali i tradicionalnih domaćih jela. Osim baze recepata, možete naći informacije o pripremanju koktela, pića te razne kulinarske savjete.

Moje dijete
Portal za djecu i roditelje. Savjeti osobna iskustva roditelja. Kako održavati zdravlje i higijenu malih beba. Forum i savjeti liječnika i doktora. Zabava, druženje i pokloni...

Poslovne vijesti

Dnevni pregled najnovijih poslovnih vijesti s područja gospodarstva, politike i ekonomije iz Hrvatske, regije i svijeta. Analize cijene goriva, dionice zagrebačke burze ili aktualna tečajna lista samo su neki od alata koje se tamo može naći. Najveći adut ove stranicu je poslovni imenik na kojem uz profil tvrtke i profil poduzetnika postoji i pripadajući press clipping.

Poslovni software
Poslovni software, pregled IT usluga, svakodnevni pregled najnovjih IT vijesti. Poslovni imenik informatičkih tvrtki koje se bave projektiranjem, implementacijom i distribucijom poslovnih aplikacija.

Putokosvijeta.com
Osim putopisa i informacija o svim velikim svjetskim gradovima, ovdje možete pronaći i sve informacije o putničkim agencijama, avio kompanijama i drugim uslugama vezanih uz udobnije i povoljnije putovanje.

Specijalist - magazin o online poslovanju

Specijalist.com je online magazin koji na jednom mjestu okuplja velik broj internetskih stručnjaka koji pišu o raznim temama. Ideja projekta je okupiti većinu stručnjaka za online poslovanje na jednom mjestu.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija