CAE - Cambridge, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Cambridge je stari sveučilišni grad, okružen mnogobrojnim manjim mjestima i selima. Grad koji zrači tradicijom uz dozu modernog svijeta otvara mnoge mogućnosti u bilo kojem aspektu života, pogotovo u edukaciji.

CAE je privatna škola koja ljeti postaje centar učenja engleskog jezika za djecu. Smještena je u malom gradiću Bury St Edmunds, 35 minuta istočno od Cambridga.
Nastavu možete pohađati minimum dva tjedna. Uči se vokabular, gramatika, izgovor, pisanje... a sve to na jedan inovativan način. Pisat ćete za novine, stvarati turističke vodiče, dizajnirati, uređivati radio emisije i još mnogo toga što budete željeli.
Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju , a sa tečajem možete započeti svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja. Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdio vaš nivo znanja i prema tome ćete biti raspoređeni u odgovarajuće grupe. Vaš razred će brojati najviše 12 polaznika, a nastava traje 60 minuta.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI...

Koordinatori aktivnosti svakodnevno organiziraju niz zanimljivih aktivnosti: plivanje, tenis, košarka, odbojka, badminton, kriket, ragbi, aerobik, t-shirt slikanje, tematski partiji, karaoke... Sve što trebate učiniti je upisati se na vrijeme za aktivnost po vašem izboru.

DODATNI IZLETI

Subotom u London, nedjeljom lokalna mjesta u blizini škole kao npr. Cambridge, Oxford

SMJEŠTAJ

Smještaj u učeničkom domu u trokrevetnim i višekrevetnim sobama sa punim pansionom uključen je u cijenu programa, te također transfer sa aerodroma.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne