EAC - Portsmouth, University of Portsmouth, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Portsmouth je više od 500 godina bio dom Kraljevske mornarice. Grad je kombinacija starih brodova, dvoraca te muzeja što čini grad idealnim za istraživanje povijesti ove nacije. U Portsmouthu je rođen i Charles Dickens te je u čast toga otvoren muzej rođenja Charlesa Dickensa.. Sir Arthur Conan Doyle također je stvorio njegovu poznatu ličnost, Sherlocka Holmesa.

University of Portsmouth nalazi se na južnoj obali Engleske, gledajući na Solent i na otoke Wight te ne duge vožnje od Londona i glavnih areodroma. EAC škola nalazi se nekoliko minuta od sveučilišnog doma i kantine.
Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a tečaj počinje svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja.
Ljetni tečaj uključuje 15 sati tečaja tjedno koji je podijeljen u 20 lekcija, svaka po 45 minuta. Tečajevi se fokusiraju na aktivnosti engleskog jezika, pogotovo na pričanje i slušanje, te na vokabular i gramatiku.
Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdila vaša razina jezika kako bi vas se smjestilo u odgovarajuće grupe.
Predavanja se održavaju od ponedjeljka do petka između 9 i 12.30 svako jutro ili između 13.30 i 17.00 svako poslijepodne.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI

Tokom tjedna, djeci su ponuđene različite aktivnosti koje su prilagođene obavezama djece kao što su sportske aktivnosti, lokalni izleti, karaoke, večernje igre, modni partiji.

SMJEŠTAJ

Sveučilišni dom nudi smještaj za djecu od 12 do 18 godina.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne