EF - London, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Naučite engleski u Londonu, najvećem europskom gradu koji nudi bezbroj atrakcija. Uostalom znate onu staru izreku: „Kome je dosta Londona, tome je dosta života.”

Škola se nalazi u centru grada, vrlo blizu Covent Garden-a i trga Trafalgar. Nastavu možete pohađati minimum 2 tjedna i možete sami izabrati intenzitet nastave: 20, 26 ili 32 školska sata tjedno. Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a sa tečajem možete započeti svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja. Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdio vaš nivo znanja jezika, i prema tome bit ćete smješteni u odgovarajuće grupe. Vaš razred imat će najviše 17 polaznika koji dolaze sa svih strana svijeta.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI

Koordinatori aktivnosti svakodnevno organiziraju niz zanimljivih aktivnosti: svakodnevne obilaske grada, posjet muzejima i atrakcijama kao što su London Eye, China Town, kraljevska palača, Picadilly Circus, Covent Garden, večernji izlazak u Soho, gledanje mjuzikla na West Endu ... Sve što trebate učiniti je upisati se na vrijeme za aktivnost po vašem izboru.

DODATNI IZLETI

Oxford, Cambridge, Paris, Edinburgh

SMJEŠTAJ:

- Smještaj u dvokrevetnoj sobi u obitelji sa polupansionom uključen je u cijenu programa
- Doplata za jednokrevetnu sobu u obitelji 39$ tjedno
- Dostupan rezidencijalni smještaj sa i bez obroka; cijene dostupne na upit

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne