Naučimo svirati synthesizer

Lokacije
Suita d.o.o.
Nova 26
40305 Nedelišće
Tel: 040/821-732
Naučimo svirati synthesizer, Deana Mošmondora udžbenik je, namijenjen kako početnicima koji će se u učenje sviranja na synthesizeru upustiti sami tako i onima koji će to učiniti pod vodstvom učitelja.

Udžbenik u tom smislu buduće korisnike postupno uvodi u osnove glazbene pismenosti obuhvaćajući poglavlja s problematikom od notnog crtovlja, ključeva, glazbene abecede i solmizacije preko ritmičkih vrijednosti i mjere do ljestvica i akorda.

Uz logičan i pregledan slijed uvođenja u osnove glazbene pismenosti i sviranja na synthesizeru, ovaj udžbenik donosi niz detaljnih, jasno formuliranih uputa koje su neophodne onima koji su se odlučili na samostalno svladavanje ove građe te će im u tom smislu biti vrijedan učitelj, vodič i savjetnik.

S druge strane, udžbenik donosi velik broj primjera za vježbanje (60 pjesama) promišljeno raspoređenih po težini, pa će tako učiteljima synthesizera svakako biti ne samo vrijedna pomoć i olakšanje u traženju odgovarajućih primjera, nego i pomoć u sustavnom izlaganju i obrađivanju nastavnih jedinica.