Usluge - Rijeka
Ukupno: 15
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Cilj je pripremnih instruktivnih seminara da se maturantima pomogne pri polaganju razredbenog ispita na odgovarajućem fakultetu ili veleučilištu.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namjenjen: voditeljima prodaje, prodajnom osoblju u maloprodaji, komercijalistima, prodajnim zastupnicima i svima koji aktivno sudjeluju u prodaji (Rijeka: Hotel Jadran, 10. i  11. veljače 2011.)
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namijenjen: rukovoditeljima i menadžerima, političkim strankama, voditeljima nevladinih organizacija, osobama zaduženim za odnose s javnošću, glasnogovornicima i svima koji imaju potrebu za uvjeravanjem publike u svoje stavove (utorak, 19. travnja 2011. od 9:00 do 16:30h, Rijeka hotel Jadran)
Lokacija:
Interaktivni trening: Rijeka: Hotel Jadran, 14. ožujka 2012.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Trening je namijenjen: svima koji su u direktnom kontaktu s klijentima i žele spriječiti potencijalno konfliktne situacije, menadžerima i djelatnicima koji žele ostvariti okruženje sa što manje destruktivnih konflikata, svima koji nastoje probleme rješavati konstruktivno, svima koji se trude u svojoj tvrtki stvoriti timski duh, svima koji vjeruju u potrebu nekonfliktnog rješavanja sukoba, svima koji se žele osjećati samopouzdano i kompetentno u komunikaciji sa zaposlenima (Hotel Jadran, 20. siječnja 2011.)
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija