Informatika
Ukupno: 46
Izaberite grad:    Zagreb  
Trajanje:
0,5 sata
Pošalji upit za Besplatni DEMO seminari
E-learning sustav tretira polaznika kao rješavača problema, prikazuje simulirane, stvarne situacije, čineći edukaciju poticajnom i interaktivnom, omogućava polazniku smislenu procjenu znanja i testiranje (ulazno i izlazno), omogućava polazniku da dobije pravovremenu pomoć mentora, dopušta polaznicima da surađuju međusobno i sa stručnjacima, prati korisnikov napredak i njegova dostignuća.
Lokacija:
Pošalji upit za e-Citizen
ECDL Fondacija izradila program obrazovanja i provjere znanja, e-Citizen, koji građanima omogućava stjecanje znanja za korištenje računala, Interneta i elektroničkog poslovanja sa ciljem unapređivanja njihova života i rada.
Pošalji upit za e-Građanin (e-Citizen)
Hrvatska je na pragu Europske unije. Jedan od značajnih preduvjeta uspješnog uključivanja u Euro-atlantske asocijacije jest i podizanje opće informatičke pismenosti stanovništva. Akcijskim planom Europske unije, zaključeno je da svakom građaninu treba omogućiti osposobljavanje za korištenje informacijskih tehnologija, od kojih je elektroničko poslovanje glavni pokretač prijelaza u informacijsko društvo.
Trajanje:
4 tjedna
Pošalji upit za E-tečaj za e-mentore
E-tečaj za e-mentore je praktičan tečaj prvenstveno namijenjen svim učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama koji žele primijeniti online tečajeve u svojoj nastavi. Tečaj posebno preporučujemo svim učiteljima i nastavnicima koji koriste CARNetovu uslugu E-tečajevi za škole.
Pošalji upit za ECDLBOX
ECDLBOX je obrazovni paket u kojem se nalazi sve što je potrebno za uspješno samostalno savladavanje ECDL programa i stjecanje ECDL diplome.
Trajanje:
8 sati
Pošalji upit za Fast Track To Dreamweaver MX
Dreamweaver je programski alat koji ima sve što je potrebno za sastavljanje profesionalnih web stranica. Pojednostavljuje dizajn stranica, bez obzira koristite li njegov tekstualni ili grafički način rada.
Trajanje:
8 sati
Pošalji upit za HTML
Znati HTML znači aktivno se uključiti u svijet Interneta, na privatnom ili poslovnom planu. Ovaj seminar daje polaznicima znanje kako napraviti web stranicu, kako tu stranicu obogatiti multimedijalnim sadržajem (slika, zvuk) i na koji ju način povezati sa ostalim stranicama u projektu ili na Internetu.
Trajanje:
6-10 sati
Pošalji upit za Internet
Ovaj vas seminar uči osnovama Interneta i radu s Internet Explorerom. Obrađuju se Favorites stranice, Offline način rada i Help. Također, naučit ćete spremati stranice, tekstove i slike, prepoznavati potencijalne sigurnosne probleme te pretraživati sadržaj Interneta na nekoliko načina.
Pošalji upit za Internet i MS Outlook s online mentorom
Tijekom prvih mjesec dana uz pomoć online mentora svladavate kompletno gradivo, a nakon toga vam pristup ostaje radi ponavljanja i osvježavanja znanja.
Trajanje:
8 sati
Pošalji upit za Izrada animacija za web - Macromedia Flash MX
Macromedia Flash je razvojni alat za kreiranje interaktivnih web sadržaja neovisnih o platformama korisnika te prilagodljivih različitim brzinama pristupa Internetu. Tržište seminara stavljeno je na osnove rada s Macromedia Flash alatom za razvoj vektorske grafike i animacija prilagođenih za objavljivanje na Internetu, kako samostalno, tako i u sklopu drugih web sadržaja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija