Daktilografija
Ukupno: 17
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Slavonski Brod  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Kao dio svakodnevnih poslova, u mnogim se radnim ustanovama obrađuju informacije i podaci, pišu tekstovi ili pripremaju tablice s brojčanim podacima. Za prijepis i obradu teksta zaduženi su daktilografi, koji svojim stečenim znanjem znatno ubrzavaju i olakšavaju uredski posao.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Cilj seminara je osposobiti polaznika da unosi tekst jednostavno, točno i brzo.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Daktilografija II je napredni seminar i nastavak na seminar Daktilografija I. Namijenjen je i polaznicima sa predznanjem iz daktilografskog pisanja.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Svatko na svom osobnom računalu sam može pripremiti pisane materijale. Zbog toga daktilografi rijetko obavljaju samo mehaničko prepisivanje rukopisa koje su pripremili ostali službenici.
Lokacija:
Trajanje:
310 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove kompjuterske daktilografije
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
Vještina daktilografskog pisanja je izuzetno važna za brzo i točno obavljanje poslova na računalu. U današnje vrijeme kada zaposlenici moraju biti informatički pismeni, velika većina ne zna daktilografski pisati, što one koji znaju stavlja u veliku prednost.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Program je namijenjen potencijalnim polaznicima koje dolaze s odgovarajućih radnih mjesta, kao i nezaposlenima, koji u tome vide svoju povečanu šansu za zapošljavanje.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija