Informatika - Split
Ukupno: 314
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Izrada i organizacija te ispis dokumentacije na računalu je složen i često dugotrajan proces za korisnike koji nisu upoznati sa svim mogućnostima koje AutoCAD može ponuditi.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Uporaba blokova prilikom crtanja na računalu znatno olakšava i ubrzava rad u AutoCAD-u. Od inačice 2006 nude se nove mogućnosti uvođenjem dodataka za rad s blokovima koji su objedinjeni pod nazivom dinamički blokovi.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Izrada dokumentacije na računalu postupno je dovela do potrebe za poboljšanjem dizajna i kvalitete same dokumentacije. Autodesk Architectural Desktop je aplikacija koja upravo to omogućava.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Nužno korištenje računala za izradu tehničke dokumentacije dovelo je do potrebe za stvaranjem specijaliziranih alata za pojedine struke. Autodesk Inventor najprodavaniji je 3D strojarski softver već četvrtu godinu zaredom.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Nužno korištenje računala za izradu tehničke dokumentacije dovelo je do potrebe za stvaranjem specijaliziranih alata za pojedine struke. Autodesk Map 3D je softver za precizno kartiranje i GIS analize.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Nužno korištenje računala za izradu tehničke dokumentacije, dovelo je do potrebe za stvaranjem specijaliziranih alata za pojedine struke. Autodesk Revit Building predstavlja novu generaciju softvera za projektiranje u arhitekturi zasnovanu na parametarskom modelu zgrade.
Lokacije:
Trajanje:
30 sati
Kako u što kraćem vremenu postati informatički pismen? Čini Vam se da nikada neće savladati početne poteškoće u radu na računalu. Imamo rješenje za Vas: seminar za početnike (Osnove Windows, Word i Internet). Seminar je namijenjen polaznicima svih dobnih skupina koji se prvi put susreću s PC računalom te onima koji imaju djelomično znanje i žele ga unaprijediti.
Lokacije:
Trajanje:
60 sati
Microsoft .NET Framework 2.0 je sveobuhvatni skup tehnologija za brzu izgradnju i integraciju XML web servisa, Windows baziranih aplikacija i web rješenja. C# (C Sharp) je najnoviji programski jezik Microsoft porodice, temeljen i napisan za .NET Framework arhitekturu.
Lokacije:
Trajanje:
60 sati
Microsoft .NET Framework 2.0 je sveobuhvatni skup tehnologija za brzu izgradnju i integraciju XML web servisa, Windows baziranih aplikacija i web rješenja. C# (C Sharp) je najnoviji programski jezik Microsoft porodice, temeljen i napisan za .NET Framework arhitekturu. Ocijenjen od mnogih programera kao jezik koji se jednostavno piše, čita i održava kao Visual Basic, ali još uvijek daje mogućnosti i fleksibilnost starog dobrog C++.
Lokacije:
Trajanje:
130 sati
Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste. CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija