Microsoft certifikat - Split
Ukupno: 110
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar s predavačem, daje polaznicima alate za konfiguriranje i prilagođavanje Microsoft Dynamics CRM 4.0 aplikacije. Konfiguracijski moduli uključuju podešavanje poslovnih funkcija kao što su: poslovne jedinice, korisnici, timovi, sigurnosne privilegije i uloge, sistemske postavke, višejezične postavke, višestruke organizacije, tečajne liste, forme itd.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar istražuje MS Dynamics CRM aplikaciju iz perspektive korisnika. Funkcionalnosti aplikacije koje su pokrivene ovim seminarom su: upravljanje prodajom, automatizacija marketinga, upravljanje uslugama, planiranje usluga.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Sjetite se koliko ste se puta upitali zašto na DNS serveru moraju biti instalirane aplikacije poput Internet Explorera ili Windows Media Playera koje su za takav server nepotrebne. Sada je ovaj 'problem' riješen kroz Windows Server 2008 CORE - olakšanu verziju Windows servera.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Virtualizacija je sadašnjost i budućnost s kojom će svaki sistemski administrator 'lakše živjeti'.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Sigurnost nije nešto što se podesi i ostavi. Da bi imali siguran sustav morate ulagati konstantan trud na svim nivoima uključujući OS, aplikacije koje se na njemu pokreću, mrežnu opremu i prijenos podataka preko nje, fizičku zaštitu pristupu serverima i mrežnoj opremi, a ne smijete zaboraviti niti edukaciju korisnika sustava. Da bi sustav bio i ostao siguran, morate primijeniti dubinsku zaštitu (defence in depth).
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Računala u Vašoj mreži su, bez obzira na to što imaju antivirusna rješenja i vatrozide, uzrok najvećih problema s kojima se susrećete. Bez obzira na to što koristite razna rješenja za update OS-a i aplikacija, bez obzira na to što imate antivirusni update na nivou tvrtke ipak se dogodi da neko računalo ne dobije zadnje zakrpe i/ili antivirusne definicije.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
System Center Essentials 2007 je novi Microsoftov alat koji je specijalno razvijen za male i srednje tvrtke (do 30 servera i do 500 radnih stanica). Izgrađen je na iskustvima stečenim kroz SMS (Systems Management Server) i MOM (Microsoft Operations Manager), a omogućava administratorima vrlo jednostavan pregled kompletne situacije u mreži kroz samo jednu konzolu te efikasno upravljanje hardverom, operativnim sustavima, instaliranim aplikacijama te monitoring istih.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Antivirusna zaštita je nešto bez čega današnji operativni sustavi ne mogu normalno funkcionirati. Microsoft je ovim novim proizvodom postao glavni konkurent etabliranim igračima.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj trening se sastoji od dva MOC seminara: 8526 Microsoft CRM Installation and Configuration i 8525 Microsoft CRM 3.0 Customization
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
U današnjim poslovnim okruženjima komunikacija među djelatnicima je ključni faktor uspjeha. Komunikacija se obavlja glasom, e-mail porukama i instant messaging porukama. Također, sve je veća potreba za sastancima osoba koje su lokacijski razmještene na udaljenostima koje zahtijevaju više vremena, organizacije, putovanja, logistike da bi se sastanci održali.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija