Microsoft certifikat - Zadar
Ukupno: 110
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
MCDST certifikacija potvrđuje vještine koje je potrebno imati za ulazak u IT industriju, kao specijalist za podršku. Tehničari u korisničkoj podršci znatno utječu na produktivnost krajnjih korisnika u radu sa Microsoft Windows operativnim sustavom i najpopularnijim MS aplikacijama.
Lokacije:
Trajanje:
11 tjedana
Kroz ovakav program, polaznici u relativno kratkom vremenu prolaze kroz niz smisleno povezanih seminara iz Microsoft Official Course (MOC) palete kako bi stekli veliku količinu specijalističkih znanja i vještina te se pripremili za polaganje ispita neophodnih za postizanje MCSA certifikata.
Lokacije:
Trajanje:
100 sati
MCSE certifikat namijenjen je IT profesionalcima koji rade u tipičnom, složenom računalnom okruženju, od srednjih do velikih poduzeća/ organizacija. MCSE certifikat usko je vezan uz MCSA certifikat, jer svi ispiti koji su neophodni za stjecanje MCSA certifikata, sastavni su dio obaveznih i izbornih ispita za MCSE certifikat.
Lokacije:
Trajanje:
300 sati
Program specijalističke edukacije MCITP Server Administrator osigurava polaznicima mogućnost da u relativno kratkom vremenu prođu kroz niz smisleno povezanih službenih seminara iz Microsoft Official Course, odnosno (MOC) palete kako bi stekli veliku količinu specijalističkih znanja i vještina, te se pripremili za polaganje ispita neophodnih za postizanje certifikata.
Lokacije:
Trajanje:
80 sati
Uložili ste veliki trud prilikom stjecanja uvjeta za MCSA certifikat? Kako biste uštedjeli dosta vremena, osmišljen je UPGRADE program koji pokriva sva potrebna područja i razlike u odnosu na Microsoft Server 2003.
Lokacije:
Trajanje:
13 tjedana
Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) certifikacija omogućava stručnjacima da se fokusiraju na određenu tehnologiju i istaknu demonstracijom specijalističkih i dubinskih znanja u svom području.
Lokacije:
Trajanje:
12 dana
Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) certifikacija omogućava stručnjacima da se fokusiraju na određenu tehnologiju i istaknu demonstracijom specijalističkih i dubinskih znanja u svom području.
Lokacije:
Trajanje:
88 sati
Navision ili od nedavno Microsft Dynamics NAV, pripada grupi vodećih poslovno-informacijskih ERP rješenja od 1985. godine. Microsoft Dynamics NAV osigurava potpuno integrirano enterprise rješenje za različita poslovna područja. Microsoft Dynamics NAV je fleksibilan, stabilan, pouzdan, nadogradiv, jednostavan za upotrebu i snažan sustav koji se može nadograđivati i proširivati zajedno sa vašim poslovanjem.
Lokacije:
Trajanje:
56 sati
Microsoft Exchange Server 2007 specijalizacija namijenjena je svim profesionalcima koji žele usavršiti svoje znanje u implementaciji i održavanju enterprise messaging sustava korištenjem Microsoft Exchange Server 2007.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Seminar pruža polaznicima znanje optrebno za administraciju Microsoft Systems Management Server (SMS) verzija 2.0. Polaznici će naučiti kako "pronaći" i instalirati klijente, distribuirati programe na klijentska računala, popisati softverski i hardverski inventar i korisitti remote alate.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija