Microsoft certifikat - Zagreb
Ukupno: 155
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Seminar pruža polaznicima znanje i vještine pomoću kojih će implementirati i upravljati ISA Serverom 2004 kao dijelom veće sigurnosne infrastrukture. Polaznici upoznaju sigurnosnu koncepciju jedinstvenu za ISA Server 2004 i prolaze najbolje primjere za njegovo implementiranje. Polaznici dobivaju informacije vezane za ISA Server 2004, Standard Edition i Enterprise Edition.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine potrebna za dizajniranje sigurne mrežne infrastrukture.
Lokacija:
Trajanje:
24 sata
Seminar je namijenjen sistem inženjerima i specijalistima za sigurnost koji u tvrtci imaju odgovornost podešavanja sigurnosnih pravila. Na seminaru se usvajaju znanja i vještine dizajniranja i sigurnosti mrežne infrastrukture.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar daje MS Exchange 2000 ili MS Exchange 2003 administratorima znanja i vještine, koje su im potrebni za upravljanje MS Exchange 2007 Serverom i njegovom infrastrukturom.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Na kraju ovog trodnevnog seminara, polaznici koji se tek upoznaju s Microsoft Exchange Serverom, naučit će kako konfigurirati i upravljati servisima za poruke u skladu s tehničkim zahtjevima.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Ovaj jednodnevni seminar specijalistima za mail sustave daje znanja i vještine da upravljaju sigurnosnim aspektima mail sustava i sigurnosnim politikama.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Ovaj jednodnevni seminar specijalistima za mail sustave daje znanja i vještine da naprave restore Exchange baze i mailbox servera. Polaznici će naučiti kako napraviti potpuni i dial-tone povrat mailbox servera te kako popraviti mailbox bazu.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ova dvodnevna radionica uči specijaliste za messaging kako nadgledati i riješavati probleme na Exchange 2007 sustavu.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj dvodnevni seminar podučava inžinjere koji se bave mail sustavima kako da dizajniraju visokodostupno rješenje bazirano na Microsoft Exchange 2007 serveru.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar daje polaznicima znanja i vještine koje su potrebne da bi uspješno implementirali Microsoft Office SharePoint Server 2007 u svojoj organizaciji.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija