Microsoft certifikat - Zagreb
Ukupno: 155
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar polaznicima daje znanja i vještine potrebe da bi uspješno instalirali Windows Vista računala u svojoj organizaciji.
Lokacija:
Trajanje:
24 sata
Seminar osposobljava polaznike za instaliranje i konfiguriranje operativnog sustava Windows Vista. Usvajaju se znanja iz četiri glavna područja: instalacija, sigurnost, mrežni rad i pretraživanje sadržaja.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar pruža studentima znanja i vještine potrebne za instalaciju i konfiguraciju Windows Vista OS-a.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
Seminar osposobljava polaznike za konfiguriranje mobilnih računala i aplikacija unutar operativnog sustava Windows Vista. Usvajaju se znanja iz šest glavnih područja: održavanje i alati za optimizaciju, multimedijski programi, prijenosna računala, mobilni uređaji i Tablet PC-i.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj dvodnevni seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za uspješno konfiguriranje mobilnih računala i aplikacija sa Windows Vista OS-om.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj dvodnevni seminar pruža polaznicima znanja i vještine potrebne za korištenje Windows Vista Image and application deployment infrastrukture, a da se minimizira vrijeme van upotrebe Windows Vista klijenata.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar pruža polaznicima razumijevanje tehnologije mrežne infrastrukture u Windows Serveru 2008. Seminar je osmišljen tako da pomogne iskusnim korisnicima mrežne infrastrukture da unaprijede svoje vještine za Windows Server 2008
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj trodnevni seminar pruža polaznicima razumijevanje Active Directory tehnologije u Windows Serveru 2008. Seminar je namijenjen već iskusnim korisnicima Active Directory-ja da unaprijede svoje vještine za Windows Server 2008.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar daje studentima znanja i vještine potrebne za rad s mrežnim i Active Directory tehnologijama u Windows Serveru 2008.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj petodnevni seminar daje studentima znanja i vještine potrebne da bi mogli konfigurirati i rješavati probleme vezane uz Windows Server 2008 mrežnu infrastrukturu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija