Microsoft certifikat - Zagreb
Ukupno: 155
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Pošalji upit za Online oglašavanje
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Pošalji upit za MOC - 2209: Updating Systems Administrator Skills from Microsoft® Windows® 2000 to Windows Server™ 2003
Ova dvodnevna radionica dati će polaznicima znanja i vještine da upravljaju i održavaju Microsoft Windows Server 2003 mrežno okruženje.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2210: Updating Systems Engineer Skills from Microsoft® Windows® 2000 to Windows Server™ 2003
Ova radionica daje polaznicima znanje i vještine koje su im potrebne da bi planirali i održavali mrežnu infrastrukturu baziranu na MS Windows 2003 Server operativnom sustavu.
Lokacija:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2261: Supporting Users Running Microsoft Windows XP Desktop Operating Systems
Seminar je namijenjen osobama koje žele napredovati ili započeti IT karijeru, a imaju iskustva u korištenju Microsoft Office-a i temeljno znanje operativnog sustava Windows XP. Na seminaru se usvajaju znanja i vještine za rješavanje problema krajnjih korisnika koji rade na operativnom sustavu Windows XP Professional u mrežnom okruženju sa Active Directory-em i Windows XP Home korisnika u mrežnom okruženju radne grupe.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Pošalji upit za MOC - 2261: Supporting Users Running the Microsoft Windows XP Operating System
Ovaj trodnevni seminar, vođen od strane instruktora, je dizajniran da pojedincima koji su novi u radu sa Microsoft Windows XP operacijskim sustavom, pruži potrebna znanja i vještine koje su potrebne za rješavanje osnovnih problema s kojima se krajnji korisnici susreću tijekom rada sa Microsoft Windows XP Professional operacijskim sustavom u Active Directory mrežnom okruženju, odnosno Microsoft Windows XP Home edition operacijskim sustavom u Workgroup okruženju.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Pošalji upit za MOC - 2262: Supporting Users Running Applications on a Microsoft Windows XP Operating System
Ovaj dvodnevni seminar, vođen od strane instruktora, je dizajniran da pojedincima koji su novi u radu sa Microsoft Windows XP operacijskim sustavom, pruži potrebna znanja i vještine koje su potrebne za rješavanje osnovnih problema s kojima se krajnji korisnici susreću, a vezani su uz konfiguriranje i održavanje aplikacija kao što su Microsoft Office, Outlook Express, Internet Explorer i druge aplikacije koje se izvršavaju na Microsoft Windows XP operacijskom sustavu.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
Pošalji upit za MOC - 2262: Supporting Users Running Applications on Microsoft Windows XP
Seminar je namijenjen osobama koje žele napredovati ili započeti IT karijeru, a imaju iskustva u korištenju Microsoft Office-a i temeljno znanje operativnog sustava Windows XP. Na seminaru se usvajaju znanja i vještine za rješavanje korisničkih problema u konfiguriranju i održavanju aplikacija (Microsoft Office, Outlook Express, Internet Explorer i ostalih unutar operativnom sustavu Microsoft Windows XP).
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za MOC - 2272: Implementing and Supporting Microsoft Windows XP Professional
Seminar osposobljava polaznike za implementiranje i desktop podršku korisnicima. Usvajaju se znanja iz planiranja, instaliranja, upravljanja i održavanja operativnog sustava Windows XP Professional.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za MOC - 2272: Implementing and Supporting Microsoft Windows XP Professional
Namjena seminara je naučiti polaznike podršci Windows XP professional operativnom sustavu u mrežnim i stand alone instalacijama.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za MOC - 2273: Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment
Seminar priprema polaznike kako bi efektivno održavali serverske resurse, nadgledali performanse servera i zaštitili podatke na računalima koja rade na jednom od MS Windows 2003 Server operativnih sustava, te administratorima i inženjerima koji su odgovorni za upravljanje korisničkim accountima i resursima na mreži.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za MOC - 2274: Managing a Microsoft Windows Server 2003 Environment
Seminar je namjenjen sistem administratorima i inženjerima koji su odgovorni za upravljanje korisničkim accountima i resursima na mreži.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija