Microsoft Office
Ukupno: 130
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
24 sata
Cilj tečaja je upoznati polaznike s osnovama modeliranja baze podataka te manipulacijom podataka unutar iste u programu MS Access.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Cilj tečaja je upoznati polaznike s osnovama programa za upravljanje bazama podataka MS Access.
Lokacija:
Trajanje:
27 sati
Cilj i zadatak nastavnog predmeta Access - baze podataka je upoznati kandidate s modeliranjem strukture baze podataka.
Lokacija:
Trajanje:
26 sati
Cilj i zadatak nastavnog predmeta Access - baze podataka je upoznati kandidate s modeliranjem strukture baze podataka.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele savladati vještinu i tehniku rada s MS Access-om. U današnje vrijeme kada raspolažemo i susrećemo se sa sve većim brojem podataka koji su potrebni za uspješno funkcioniranje tvrtke, potrebno je raspoložive podatke učinkovito pohraniti u bazu podataka, te kasnije nad tom bazom obavljati različite upite.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Seminar je namijenjen korisnicima sa prethodnim znanjem korištenja i kreiranja baze (Access) koji žele nadopuniti znanja o korištenju baza u mrežnom okružju, održavati baze i biti osposobljeni kao administrator baze vršiti dodjelu dozvola, kreirati korisnike i grupe na bazi te vršiti manipulacije s podacima koristeći se VBA (Visual Basic for Application).
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Tečaj je namijenjen korisnicima koji žele usavršiti i proširiti znanje Accessa naprednim sadržajima.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Bavite li se bilo kakvim poslovanjem, a nemate bazu podataka sigurno ste puno puta zaključili da bi je trebali imati jer želite vaše podatke čuvati na jednom mjestu i imati brzi pristup do njih sa mogućnošću ažuriranja, pretrage i nadodavanja novih. Baze koristimo od vođenja podataka o djelatnicima neke firme do rada na kalkulacijama u računovodstvu, skladištima, prodaji itd.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Kada ljudi razmišljaju o financijskim podacima kao što su fakturiranje, inventar i informacije o trgovini, često pomišljaju na Microsoft Excel. Ali Microsoft Access je također moćan alat za upravljanje financijskim podacima, posebno kada ih se počne nakupljati sve više i više.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Da biste olakšali korisniku upotrebu vaše baze podataka ona mora biti što jednostavnija za rukovanje što znači da na Vaše obrasce za unos i manipulaciju podacima morate znati pravilno postaviti sve vrste kontrola. Kroz napredne opcije svih elemenata baze, naučite kako dati dodatnu funkcionalnost vašoj aplikaciji.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija