Microsoft Office
Ukupno: 130
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
U današnjem brzom tempu poslovanja, za moderno komuniciranje i besprijekornu organizaciju posla neophodno je korištenje programa Microsoft Outlook. Program je namijenjen svim poslovnim ljudima.
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
Microsoft Outlook je program za slanje poruka, organizaciju vremena i poslovnih informacija koji vam u kombinaciji sa Exchange serverom, u pravom poslovnom okruženju pomaže pri planiranju sastanaka, zadataka, kontakata i omogućava lakšu manipulaciju porukama.
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Cilj tečaja je upoznati polaznike s osnovama programa za izradu prezentacija MS PowerPoint.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
Cilj i zadatak nastavnog predmeta PowerPoint je upoznati kandidate sa aplikacijom za izradu prezentacija.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele u MS Windows okruženju brzo i jednostavno izrađivati prezentacije (skupove slide-ova) u cilju predstavljanja drugim osobama firme, znanstvenog rada, rezultata istraživanja i slično. Prezentaciju je moguće prikazati na zaslonu računala, projektorom, dijaprojektorom, na web-u.
Lokacija:
Cilj seminara je osposobiti polaznike za samostalno izrađivanje prezentacija u multimedijalnom okruženju.
Lokacija:
Trajanje:
18 sati
Cilj i zadatak nastavnog predmeta PowerPoint je upoznati kandidate sa aplikacijom za izradu prezentacija.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Izrada profesionalne prezentacije prvi je i najvažniji korak u promociji vlastitog proizvoda, usluge, ideje ili poslovnog plana. Microsoft PowerPoint je program izrazito jednostavan za korištenje, naročito uz prethodno poznavanje Microsoft Word-a.
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
Prezentiranje svog rada, izlaganje na prezentacijama ili konferencijama korištenjem slika, tekstova, zvukova i animacija postaje danas nasušna potreba velkom broju ljudi. Računalo i tu postaje nezamjenjiv alat, jer Microsoft Powerpoint na vrlo jednostavan način povezuje sve navedene elemente i priprema ih za prikazivanje korištenjem video projektora ili velikih ekrana.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Ovaj seminar je osmišljen tako da vam pruži praktičnu demonstraciju kako možete Microsoft PowerPoint koristiti za unapređivanje kvalitete i učinkovitosti prezentacija.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija