Microsoft Office - Osijek
Ukupno: 42
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
24 sata
Cilj tečaja je upoznati polaznike s osnovama modeliranja baze podataka te manipulacijom podataka unutar iste u programu MS Access.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele savladati vještinu i tehniku rada s MS Access-om. U današnje vrijeme kada raspolažemo i susrećemo se sa sve većim brojem podataka koji su potrebni za uspješno funkcioniranje tvrtke, potrebno je raspoložive podatke učinkovito pohraniti u bazu podataka, te kasnije nad tom bazom obavljati različite upite.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Kada ljudi razmišljaju o financijskim podacima kao što su fakturiranje, inventar i informacije o trgovini, često pomišljaju na Microsoft Excel. Ali Microsoft Access je također moćan alat za upravljanje financijskim podacima, posebno kada ih se počne nakupljati sve više i više.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Da biste olakšali korisniku upotrebu vaše baze podataka ona mora biti što jednostavnija za rukovanje što znači da na Vaše obrasce za unos i manipulaciju podacima morate znati pravilno postaviti sve vrste kontrola. Kroz napredne opcije svih elemenata baze, naučite kako dati dodatnu funkcionalnost vašoj aplikaciji.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Poslovni korisnici zahtijevaju bolje alate za pretraživanje i korištenje većih količina podataka. Microsoft Access 2000 olakšava izradu korisnih baza podataka dok je sučelje prema korisniku vrlo pristupačno i pregledno. Također Microsoft Access jednostavno komunicira s ostalim Office aplikacijama.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Ovaj seminar pruža iskusnim korisnicima Microsoft Access-a jake temelje relacijskih baza podataka*. Približava koncepte relacijskih baza podataka i uči kako upotrijebiti moćne tehnike koristeći Access za prikupljanje, organizaciju i izvještavanje o informacijama ključnim za vaš posao.
Lokacija:
Trajanje:
24 sata
Cilj tečaja je upoznati polaznike s mogućnostima programa za izradu tabličnih kalkulacija MS Excel.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima koji imaju potrebe za smještanje (upisivanje, razvrstavanje) podataka u tablice, tj. organizirati ih u redove i stupce, te na temelju njih izračunavati zbrojeve, razlike, prosjeke, postotke i slično, a “umorni” su od ručnih izrada i vođenja raznih “plahti”, “šihtarica”, kartica i sličnih papira.
Lokacija:
Tečaj je namijenjen polaznicima koji su svladali temeljne tehnike i vještine rada s MS Excel-om, te svoja znanja žele proširiti naprednijim metodama za provjeru ispravnosti tablice (auditing), za izradu složenijih tablica (stožerne tablice i grafikoni), složenijih izvješća i analiza (konsolidacija, “što-ako” analiza) ili složenijih grafikona (dvostruki grafikoni).
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Zajedno sa seminarima MS Excel i Napredni MS Excel, ovaj seminar daje Vam izvrstan uvid kako automatizirati svoje svakodnevne zadatke, a ujedno će poslužiti kao izvrsna priprema za polaganje MOUS certifikata Microsoft Excel EXPERT.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija