Microsoft Windows
Ukupno: 36
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Osijek   Zadar   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Microsoft je predstavio novi operacijski sustav Windows Vistu. Što nam donosi novi operacijski sustav i u čemu se razlikuje od starije verzije Windows XP, vidjeti ćete na ovoj radionici.
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Cilj seminara je upoznavanje Sambe do razine koja omogućava planiranje, projektiranje i implementaciju heterogene okoline, odnosno povezivanje između Windows AD-a i Sambe kao PDC-a ili BDC-a pomoću LDAP-a.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Radionica objedinjuje sva znanja potrebna za svakodnevni rad na osobnom računalu.
Lokacija:
Cilj seminara je osposobiti korisnike za obavljanje osnovnih operacija nad datotekama i mapama, manipuliranje s programima, izrađivanje jednostavnih dokumenta.
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima koji se prvi puta susreću s računalom i onima koji imaju djelomično znanje i žele ga utvrditi.
Lokacija:
Trajanje:
12 sati
Tečaj upoznaje polaznike s radom u operativnog sustava te obavljanju osnovnih operacija nad datotekama i mapama, manipuliranje s programima, izrađivanje jednostavnih dokumenta.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija