Mreža i internet
Ukupno: 55
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Zadar   Varaždin   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Radionica donosi detaljan i sustavan prikaz IPSec, VPN i Wireless podrške u Windows okruženju te prikaz skriptne podrške i detalja koja valja imati na umu pri stvaranju sigurne VPN i Wireless podrške.
Lokacija:
Cilj seminara je upoznati polaznike s osnovama informatičke sigurnosti.
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Danas kad svako ozbiljnije poduzeće raspolaže vlastitim informatičkim sustavom, zanimanje Sistemskog i mrežnog administratora za računala sve je više traženo, a ono nudi mogućnost zaposlenja u srednjim i većim poduzećima, kao i mogućnost samo zaposlenja.
Lokacije:
Trajanje:
120 sati
Stalnom informatizacijom društva, kojoj smo svjedoci proteklih godina, javlja se sve veća potreba za školovanim informatičkim kadrom. Uz razne korisničke aplikacije koje mnoge struke koriste u svakodnevnom radu, kvalitetno održavanje računalnog sustava iziskuje sve više znanja. Ono što je zajedničko grafičarima, CAD specijalistima, web dizajnerima, programerima i svim drugim korisnicima klijentskog računalnog softwarea je operacijski sustav koji sve to omogućava.
Lokacija:
Tečaj je namijenjen voditeljima informatičkih odjela, kao i srednjem i vodećem menađmentu tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Radionica objedinjuje sva znanja potrebna za svakodnevni rad na osobnom računalu.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Ukoliko imate "žicu" za instaliranje, nadograđivanje, održavanje, umreživanje i rad s mrežama i serverima, rješavanje problema s operativnim sustavima, mrežnom infrastrukturom i hardverom, iskoristite svoj potencijal i steknite ovo dobro plaćeno zanimanje.
Lokacija:
Tečaj je namijenjen administratorima mreža i računalnih sustava, stručnjacima za sigurnost informacijskih sustava, projektantima i planerima informacijskih sustava, kao i voditeljima informatičkih odjela kojima trebaju praktična znanja.
Lokacija:
Cilj seminara je upoznati polaznike s osnovama umrežavanja mreža.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Cilj seminara je praktičnim i timskim radom steći znanja i vještine potrebne za izradu i implementaciju krovne politike sigurnosti (Information Security Managment Systems - ISMS) i certificiranje po standardu BS 7799 / ISO 17799.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija