Programiranje
Ukupno: 93
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Zadar   Rijeka   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Pošalji upit za Online oglašavanje
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Pošalji upit za Java programer
Polaznici će samostalno kreirati kvalitetne Java aplikacije, a po uspješnom završetku prezentirati će vlastitu aplikaciju kao seminarski rad.
Lokacija:
Trajanje:
250 sati
Pošalji upit za Programer
Kreativni ste i volite informatiku. Trebate znanja potrebna za samostalnu izradu programskih aplikacija srednjeg nivoa složenosti. Zanima Vas što je i kako primijeniti objektno programiranje, kao temelj suvremene koncepcije proizvodnje programa?
Lokacija:
Trajanje:
180 sati
Pošalji upit za Programer poslovnih aplikacija
Program usavršavanja za programera poslovnih aplikacija.
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
Pošalji upit za Računalni programer
Nakon upoznavanja rada sa bazama podataka svaki polaznik će razviti aplikaciju ili Web aplikaciju u VB.NET razvojnom okruženju kao seminarski rad.
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Pošalji upit za Web programer
Cilj nastave je da polaznici steknu praktično znanje iz područja PHP, ASP programskog jezika, te SQL baze podataka. Izradom Web aplikacije polaznici će prezentirati usvojeno znanje.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Adobe Flash CS3 - Action Script
Sve je veći trend izrade potpuno multimedijalnih web stranica sa atraktivnim izbornicima, animacijama i interaktivnosti. Takve stranice su izrađene u Adobe Flashu korištenjem ActionScripta. ActionScript je skriptni jezik kojim u Flash ubacujemo interaktivnost, upravljamo animacijom, te koristimo široku lepezu drugih mogućnosti. S obzirom da danas ima sve više interaktivnog sadržaja na Internetu, poznavanje ActionScript-a je nezaobilazno za Web dizajnere koji prate trendove.
Lokacije:
Trajanje:
60 sati
Pošalji upit za C# i .NET Framework 2.0
Microsoft .NET Framework 2.0 je sveobuhvatni skup tehnologija za brzu izgradnju i integraciju XML web servisa, Windows baziranih aplikacija i web rješenja. C# (C Sharp) je najnoviji programski jezik Microsoft porodice, temeljen i napisan za .NET Framework arhitekturu. Ocijenjen od mnogih programera kao jezik koji se jednostavno piše, čita i održava kao Visual Basic, ali još uvijek daje mogućnosti i fleksibilnost starog dobrog C++.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Pošalji upit za Osnove i teorija C++
Programski jezik je softver koji Vam omogućava izradu potpuno funkcionalnih programa. Veliki broj programera složit će se ako kažemo da je C++ jedan od najboljih programskih jezika. Upoznajte C++ sintaksu za rješavanje jednostavnijih problema koji zahtijevaju poznavanje objektno orijentiranog programiranja.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Flash ActionScript
Nastavak seminara Fast Track to Macromedia Flash predstavlja nadogradnju Vašeg znanja kroz razvoj aplikacija pomoću skriptnog jezika ActionScript. Korištenjem skripti u Flash unosimo interaktivnost i široku lepezu novih mogućnosti.
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Pošalji upit za Računalni programer
Cilj programa je polaznike upoznati s osnovama programiranja i samostalne izrade programskih rješenja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija