Uredsko poslovanje
Ukupno: 75
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Zadar   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
175 sati
ECDL certifikat Vam je važan, a nije Vam dovoljno biti kvalitetan korisnik računala nego želite puno više. Ovako osmišljen program uz standardne seminare iz programa "ECDL specijalista" omogućava Vam da kroz dodatne seminare proširite svoja znanja, u segmentu rada s dokumentima koristeći MS Word, ili u segmentu tabličnih kalkulatora koristeći MS Excel.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
U ovom modulu prenose se znanja o strukturi, načinu rada, funkcioniranju i performansama tipičnog programa kalkulacije s grafičkim vrednovanjem.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Radionica objedinjuje sva znanja potrebna za svakodnevni rad na osobnom računalu.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Program je namijenjen potencijalnim polaznicima koje dolaze s odgovarajučih radnih mjesta, kao i nezaposlenima, uz pretpostavku završenog informatičkog obrazovanja početne razine.
Lokacija:
Trajanje:
170 sati
Xpert - nova Europska kompjutorska putovnica jest daljnji razvitak “Putovnice korisnika elektroničke obrade podataka za gospodarstvo i upravu” (“EDV-Anwender-Pass Wirtschaft und Verwaltung”) odnosno “Kompjutorske putovnice za ured i upravu” (“Computer-Pass Büro und Verwaltung“) na europskoj razini.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija