Uredsko poslovanje - Osijek
Ukupno: 10
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
110 sati
Edukacijom za Marketing dizajnera doći ćete do kreativnih odgovora za efikasno korištenje vašeg osobnog potencijala.
Trajanje:
15 sati
Naučite koristiti računalo, Windowse, osnove Worda i osnove interneta.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Cilj školovanja je osposobljavanje polaznika za samostalan rad i primjenu računalne tehnologije.
Lokacija:
Trajanje:
155 sati
Po uspješnom završetku obrazovanja polaznici će aktivno koristiti alat za rad s tekstom, izrađivati složene tablične proračune, kreirati elektronske prezentacije, koristiti e-mail i mogućnosti Interneta te obavljati sve svakodnevne zadaće neophodne za moderno poslovanje.
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Što je računalo, od čega se sastoji i kako radi? Što je operativni sustav i kako funkcioniraju MS Windows-i. Na kraju tečaja, program se upisuje u radnu knjižicu.
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Cilj programa je osposobiti polaznike da samostalno rade sa računalom u operativnom sustavu Windows XP, obrađuju tekst i izrađuju tablične kalkulacije te da se samostalno koriste Internetom.
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima - početnicima koji žele naučiti raditi s PC računalima, te pomoću njih izvršavati svakodnevne poslove koje pred njih stavlja rad u jednom uredu.
Lokacije:
Trajanje:
88 sati
Ovaj program obrazovanja namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje se po završetku školovanja žele samostalno služiti računalom i Internetom.
Trajanje:
170 sati
Smjer računalni operator je jednostavno rješenje za one koji žele samostalno unositi podatke i obrađivati tekst na računalu.
Lokacije:
Trajanje:
170 sati
ECDL certifikat Vam je važan, a nije Vam dovoljno biti kvalitetan korisnik računala nego želite puno više. Ovako osmišljen program uz standardne seminare iz programa "ECDL specijalista" omogućava Vam da kroz dodatne seminare proširite svoja znanja u segmentu rada s dokumentima koristeći MS Word ili u segmentu tabličnih kalkulatora koristeći MS Excel.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija