Uredsko poslovanje - Zadar
Ukupno: 5
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
15 sati
Naučite koristiti računalo, Windowse, osnove Worda i osnove interneta.
Lokacije:
Trajanje:
88 sati
Ovaj program obrazovanja namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje se po završetku školovanja žele samostalno služiti računalom i Internetom.
Trajanje:
150 sati
Cilj programa je osposobljavanje polaznika korištenju osnovnih programa za rad na računalu i njihovoj samostalnoj uporabi.
Trajanje:
320 sati
Cilj programa je usavršavanje polaznika kreativanom radu na računalima korištenjem osnovnih programa na računalu
Lokacije:
Trajanje:
170 sati
ECDL certifikat Vam je važan, a nije Vam dovoljno biti kvalitetan korisnik računala nego želite puno više. Ovako osmišljen program uz standardne seminare iz programa "ECDL specijalista" omogućava Vam da kroz dodatne seminare proširite svoja znanja u segmentu rada s dokumentima koristeći MS Word ili u segmentu tabličnih kalkulatora koristeći MS Excel.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija