Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Pošalji upit za Online oglašavanje
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Pošalji upit za EAC - London, Middlesex University - Hendon, Velika Britanija
EAC ljetna škola u Hendonu nalazi se 5 minuta hoda od Hendon Tube Station, koji je 30 minuta udaljen od Leicester Square londonske podzemne željeznice.
Pošalji upit za EAC - Loughborough, Loughborough University, Velika Britanija
Loughborough University je diljem zemlje poznato kao Sveučilište sporta. Studenti Loughborougha često predstvljaju zemlju na velikim sportskim natjecanjima.
Pošalji upit za EAC - New York, Wagner College, SAD
Samo nekoliko gradova diljem svjeta može se mjeriti s New Yorkom i raznim mogućnostima koji taj grad nudi. New York ima tradiciju, posjećuju ga ljudi iz raznih dijelova svijeta. Rezultat je: Metroplola 21. stoljeća.
Pošalji upit za EAC - Newcastle, Kirkley Hall, Velika Britanija
EAC ljetna škola nalazi se na prekrasnih 60 hektara zemlje na Kirkley Hall-u, koji datira iz 17. stoljeća i nalazi se u prekrasnom kraju Notrhuberlandu. Kirkley Hall je samo 10 kilometra udaljen od centra Newcastlea i 6 kilometra od međunarodnog areodroma Newcastlea.
Pošalji upit za EAC - Newport, Harper Adams University, Velika Britanija
EAC ljetna škola nalazi se u prekrasnom krajoliku Harper Adams University kampusu, 2 kilometra od Newporta, i 14 kilometara od Telforda.
Pošalji upit za EAC - Northampton, Northampton University Avenue campus, Velika Britanija
Northampton se nalazi u srcu Engleske, blizu Cambridgea i otprilike sat i pol vremena vožnje sjeverno od Londona.
Pošalji upit za EAC - Northampton, Northampton University Park campus, Velika Britanija
Northampton se nalazi u srcu Engleske, blizu Cambridgea, i pol sata vožnje sjeverno od Londona.
Pošalji upit za EAC - Perth, Strathallan school, Škotska
Impresivna Strathallan School nalazi se na selu Forgandenny, 10 kilometra udaljenog od Pertha, sat vremena vožnje udaljenog od Edinburgha, i nudi lijep pogled na okolinu Škotskog krajolika.
Pošalji upit za EAC - Portsmouth, University of Portsmouth, Velika Britanija
Portsmouth je više od 500 godina bio dom Kraljevske mornarice. Grad je kombinacija starih brodova, dvoraca te muzeja što čini grad idealnim za istraživanje povijesti ove nacije. U Portsmouthu je rođen i Charles Dickens te je u čast toga otvoren muzej rođenja Charlesa Dickensa.. Sir Arthur Conan Doyle također je stvorio njegovu poznatu ličnost, Sherlocka Holmesa.
Pošalji upit za EAC - Ramsgate, St Lawrence College, Velika Britanija
EAC Ramsgate ljetna škola je locirana na prestižnom St Lawrence College. St Lawrence College nudi siguran i miran kampus sa odličnim izvan nastavnim aktivnostima. College je udaljen kratkom šetnjomm od obale i od centra grada.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija