Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Pošalji upit za Online oglašavanje
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Pošalji upit za EAC - Solihull, Solihull College, Velika Britanija
Solihull idealno mjesto za ljetne praznike nalazi se 5 kilometra od međunarodnog aerodroma Birminghama i 9 kilometra od samom grada Birminghama - drugog najvećeg grada u Velikoj Britaniji.
Pošalji upit za EAC - Stafford, Staffordshire University, Velika Britanija
Stafford je stari grad sa kamenim ulicama i impresivnim elizabetskim kućama. Moderni krajolik kampusal nalazi se na izlazu iz grada.
Pošalji upit za EAC - Stockton on Tees, Durham University - Queen`s Campus, Velika Britanija
Na obali rijeke Tees smjestio se moderan kampus idelana za ljetni tečaj EAC-a. Sveučilišni kampus nalazi se na zemlji koja je kompletno promijenjena i regenerirana kao i krajolik.
Pošalji upit za EAC - Stoke on Trent, Staffordshire University, Velika Britanija
Stoke on a trent je jedinstven grad, nastao od 6 različitih odvojenih gradova - poznati kao "The Potteries". Velika imena engleskog porculana nastao je ovdje., uključujući Wedgwood, Spode i Royal Doulton. Grad je idealno situiran u srcu Engleske i na taj način lako je doći do drugih destinacija poput Manchastera, Liverpoola i Chestera.
Pošalji upit za EAC - University of London - King`s College, Hampstead, Velika Britanija
Hampstead je jedan od najpoznatijih predgrađa Londona, gdje žive uglavnom poznati. High Street nudi razne trgovine, te sa Parliament Hill-a pruža se divan pogled na centar Londona.
Pošalji upit za EF - Barcelona, Španjolska
Iskusite latinsko uzbuđenje Barcelone! Moderna destinacija sa tradicijom dužom od 2000 godina, Ne propustite posjetiti Sagrada Familia ili ekscentričan park Guell. Vikende iskoristite za posjetu obale Costa Brava i uživajte u suncu.
Pošalji upit za EF - Boston, SAD
Boston je poznat po najpoznatijim sveučilištima na svijetu i po mnogima to je najljepši grad u Americi.
Pošalji upit za EF - Bournemouth, Velika Britanija
Bournemouth je najpoznatije britansko ljetovalište u kojem ćete naći prekrasne pješčane plaže, bogate botaničke vrtove, te veselu i opuštenu atmosferu.
Pošalji upit za EF - Brighton, Velika Britanija
Ovaj dinamičan grad na južnoj obali Velike Britanije danas je jedan od njenih najživahnijih gradova u kojem rado borave britanski i europski trendsetteri. Oduševit će vas egzotičan izgled Kraljevskog paviljona, šarenilo ležaljki na beskrajnim plažama, moderni shopping centri, video arkade...
Pošalji upit za EF - Brisbane, Australija
Brisbane je proglašen najboljim gradom za život na svijetu i samim tim je meka za sve koji vole otmjenost i dobru zabavu. Gradski prijevoz uključuje trajekte, vlakove i autobuse, što znači da ćete lako stići do svakog mjesta.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija