Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Naučite engleski u Sydneyu, jednom od najzabavnijih gradova svijeta. Dočekat će vas topla klima i gostoljubivi domaćini. Istražite australsku povijest u šarmantnom okrugu “Rocks” ili zagrlite koalu u nekom nacionalnom parku.
Jedan od najljepših gradova Kanade pravi je centar zabave, mode i umjetnosti. Visoki toranj upravo poziva posjetitelje u posjetu kanadskom najvećem metropolisu. Vrhunska shopping destinacija, a po zalasku sunca zabavite se u kazalištima ili pak popularnim plesnim klubovima.
Najljepši grad Kanade, jedan je od najpopularnijih u Sjevernoj Americi. Predivna obala i planine u zaleđu grada ostavljaju vas bez daha. Iskoristite sve mogućnosti koje vam nudi grad i njegovo okruženje, posjete parkovima, plažama ili za one malo aktivnije odlazak na skijanje, planinarenje ili kampiranje.
ELS/škola u Atlanti nalazi se u sklopu Southern Polytehnic State University koji je 25 minuta udaljen od centra Atlante.
ELS/Boston City škola nalazi se u blizini centra što omogućuje polaznicima lagan pristup povijesnim znamenitostima u centru grada, muzejima, shoppingu i zabavi.
Boston je poznat po svojim prestižnim sveučilištima - Harvardu, Boston University i M.I.T., te po brojnim svjetski poznatim muzejima, kazalištima, trendovskim shopping centrima i restoranima. Samo nekoliko sati vožnje od Bostona su udaljeni New York, Cape Cod, the White Mountains i Montreal.
ELS/Bristol school nalazi se u sklopu velikog kampusa Roger Williams sveučilišta koje je udaljeno samo pola sata vožnje od Providencea i Newporta, sat vremena od Bostona i tri sata od New Yorka, te pruža pristup mnoštvu sportskih aktivnosti, restoranima i shoppingu.
ELS/Charlotte, North Carolina nalazi se u sklopu kampusa Queens University of Charlotte. Kampus se nalazi nedaleko centra grada, a opet dovoljno blizu plažama i Appalachian planinama da bi učenici mogli uživati u brojnim sportovima i rekreaciji.
Lokacija:
Ubrajate li se u polaznike koji teže akademskom obrazovanju, pa želite učiti engleski jezik u sklopu sveučilišta u SAD-u ili u Velikoj Britaniji?
ELS škola u Garden Cityu omogućuje vam da uživate u idiličnom i sigurnom kampusu s brojnom ponudom rekreacijskih aktivnosti, dok se istovremeno nalazite samo 40 min vožnje vlakom udaljeni od Manhattana.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija