Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
ELS/New York škola smještena je u urbanom kampusu Adelphi Universitya. Škola se nalazi u modernoj zgradi na Manhattanu. New York pruža izobilje zabave, vrhunske umjetnosti, gastronomske ponude i shoppinga.
ELS/Philadelphia škola smještena je unutar St. Joseph Sveučilišta i udaljena samo 25 minuta od središta tog drugog po veličini grada na istočnoj obali. Philadelphia je grad u kojem se susreću moderno i povijesno i pruža vam da iskusite živahnu američku svakodnevicu. Grad se ponosi svojim košarkaškim, baseball, football i hokejaškim klubovima.
ELS/Pittsburgh škola nalazi se u sklopu urbanog kampusa Point Park sveučilišta gdje se studentima nude brojni umjetnički i zabavni sadržaji. Prema nedavnim istraživanjima Pittsburgh je proglašen jednim od najboljih gradova za život u sjevernoj Americi.
ELS škola u St. Petersburgu smještena je u prekrasnom okruženju kampusa Eckerd Colleg-a na zapadnoj obali Floride poznatoj po prelijepim plažama i ugodnoj klimi.
ELS škola u New Jerseyu nalazi se u sklopu Fairleigh Dickinson Universitya. Kampus Fairleigh Universitya udaljen je samo 30 minuta od New Yorka, a Teaneck je miran i siguran grad na granici New Jerseya.
ELS/škola u Washingtonu nalazi se u samom centru grada, nekoliko minuta hoda od American University kampusa. Odlično organiziran javni prijevoz omogućava učenicima da istražuju brojne muzeje, restorane, trgovine i da posjećuju raznolike restorane.
ELS škola u New Yorku koja se nalazi u sklopu poznate The Juilliard school otvara svoja vrata za polaznike tečajeva samo preko ljeta. The Juilliard School je prestižna umjetnička škola koja se nalazi u srcu New Yorka, u Lincoln centru.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Inovativni jezični program u 4 stupnja za djecu od 8 do 12 godina.
Lokacija:
Nekim je polaznicima jednostavnije i zabavnije učiti strani jezik u društvu drugih polaznika. Stoga Berlitz nudi poduku isključivo u malim grupama.
Lokacija:
Individualna poduka vam nudi maksimalnu fleksibilnost. Raspored i jezični zadaci su osmišljeni tako da u potpunosti zadovolje vaše potrebe za snalaženjem u stranom jeziku.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija