Engleski jezik
Ukupno: 381
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Ovaj dinamičan grad na južnoj obali Velike Britanije danas je jedan od njenih najživahnijih gradova u kojem rado borave britanski i europski trendsetteri. Oduševit će vas egzotičan izgled Kraljevskog paviljona, šarenilo ležaljki na beskrajnim plažama, moderni shopping centri, video arkade...
Brisbane je proglašen najboljim gradom za život na svijetu i samim tim je meka za sve koji vole otmjenost i dobru zabavu. Gradski prijevoz uključuje trajekte, vlakove i autobuse, što znači da ćete lako stići do svakog mjesta.
Iskusite privilegirani svijet studenta Cambridge sveučilišta i pohađajte predavanja na prestižnom Clare College-u.
Cambridge je šarmantan sveučilišni grad koji nudi najbolje od britanskog akademskog naslijeđa. Iskusite život tradicionalnog srednjovjekovnog studentskog grada
EFova škola u Dublinu smještena je u centru grada blizu svih gradskih atrakcija i Trinity College-a.
Naučite engleski u Londonu, najvećem europskom gradu koji nudi bezbroj atrakcija. Uostalom znate onu staru izreku: „Kome je dosta Londona, tome je dosta života.”
Los Angeles - centar fimskih studija, mladih glumaca i mondenih trgovina. Jako cool!
Drugi najveći grad Velike Britanije poznat je po šarolikoj arhitekturi, otkačenoj atmosferi i izvrsnoj zabavi.
Naučite engleski u Miami Beachu, pravoj meki za filmske zvijezde, supermodele i pop ikone. Učite i uživajte u savršenoj klimi i predivnim plažama.
New York je svjetski centar mode, glazbe, noćnog života, umjetnosti... Kad jednom vidite svjetla Manhattana, nikad ih nećete zaboraviti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija