Engleski jezik
Ukupno: 381
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Perth je najsunčaniji grad Australije. Koračajte kroz rasvjetljen, moderan i pristupačan centar grada te istražite velik broj kafića, trgovina i restorana. Prokrstarite rijekom Swan i zaustavite se na ručku u obližnjim vinogradima. Uživajte u obližnjim plažama i svim ljetnim radostima.
Bay Area područje poznato je po sportskoj eleganciji, izuzetnim pogledima i sofisticiranom šarmu.
Ovaj obalni grad poznat je po zlatnim plažama koje su okružene visokim planinama i pruža idealno okruženje za učenje engleskog.
Učite engleski okruženi nataknutim prirodnim ljepotama, snijegom prekrivenim planinama i zelenim šumama. Olympia je poznata po živoj muzici, kafićima i lokalnoj umjetnosti.
EF škola na Malti u najljepšem je dijelu glavnog grada - St. Juliana. Udaljena je svega nekoliko koraka od predivne plaže i zato savršeno mjesto za učenje i odmor.
Naučite engleski u Sydneyu, jednom od najzabavnijih gradova svijeta. Dočekat će vas topla klima i gostoljubivi domaćini. Istražite australsku povijest u šarmantnom okrugu “Rocks” ili zagrlite koalu u nekom nacionalnom parku.
Jedan od najljepših gradova Kanade pravi je centar zabave, mode i umjetnosti. Visoki toranj upravo poziva posjetitelje u posjetu kanadskom najvećem metropolisu. Vrhunska shopping destinacija, a po zalasku sunca zabavite se u kazalištima ili pak popularnim plesnim klubovima.
Najljepši grad Kanade, jedan je od najpopularnijih u Sjevernoj Americi. Predivna obala i planine u zaleđu grada ostavljaju vas bez daha. Iskoristite sve mogućnosti koje vam nudi grad i njegovo okruženje, posjete parkovima, plažama ili za one malo aktivnije odlazak na skijanje, planinarenje ili kampiranje.
ELS/škola u Atlanti nalazi se u sklopu Southern Polytehnic State University koji je 25 minuta udaljen od centra Atlante.
ELS/Boston City škola nalazi se u blizini centra što omogućuje polaznicima lagan pristup povijesnim znamenitostima u centru grada, muzejima, shoppingu i zabavi.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija