Engleski jezik
Ukupno: 381
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Boston je poznat po svojim prestižnim sveučilištima - Harvardu, Boston University i M.I.T., te po brojnim svjetski poznatim muzejima, kazalištima, trendovskim shopping centrima i restoranima. Samo nekoliko sati vožnje od Bostona su udaljeni New York, Cape Cod, the White Mountains i Montreal.
ELS/Bristol school nalazi se u sklopu velikog kampusa Roger Williams sveučilišta koje je udaljeno samo pola sata vožnje od Providencea i Newporta, sat vremena od Bostona i tri sata od New Yorka, te pruža pristup mnoštvu sportskih aktivnosti, restoranima i shoppingu.
ELS/Charlotte, North Carolina nalazi se u sklopu kampusa Queens University of Charlotte. Kampus se nalazi nedaleko centra grada, a opet dovoljno blizu plažama i Appalachian planinama da bi učenici mogli uživati u brojnim sportovima i rekreaciji.
Lokacija:
Ubrajate li se u polaznike koji teže akademskom obrazovanju, pa želite učiti engleski jezik u sklopu sveučilišta u SAD-u ili u Velikoj Britaniji?
ELS škola u Garden Cityu omogućuje vam da uživate u idiličnom i sigurnom kampusu s brojnom ponudom rekreacijskih aktivnosti, dok se istovremeno nalazite samo 40 min vožnje vlakom udaljeni od Manhattana.
ELS/New York škola smještena je u urbanom kampusu Adelphi Universitya. Škola se nalazi u modernoj zgradi na Manhattanu. New York pruža izobilje zabave, vrhunske umjetnosti, gastronomske ponude i shoppinga.
ELS/Philadelphia škola smještena je unutar St. Joseph Sveučilišta i udaljena samo 25 minuta od središta tog drugog po veličini grada na istočnoj obali. Philadelphia je grad u kojem se susreću moderno i povijesno i pruža vam da iskusite živahnu američku svakodnevicu. Grad se ponosi svojim košarkaškim, baseball, football i hokejaškim klubovima.
ELS/Pittsburgh škola nalazi se u sklopu urbanog kampusa Point Park sveučilišta gdje se studentima nude brojni umjetnički i zabavni sadržaji. Prema nedavnim istraživanjima Pittsburgh je proglašen jednim od najboljih gradova za život u sjevernoj Americi.
ELS škola u St. Petersburgu smještena je u prekrasnom okruženju kampusa Eckerd Colleg-a na zapadnoj obali Floride poznatoj po prelijepim plažama i ugodnoj klimi.
ELS škola u New Jerseyu nalazi se u sklopu Fairleigh Dickinson Universitya. Kampus Fairleigh Universitya udaljen je samo 30 minuta od New Yorka, a Teaneck je miran i siguran grad na granici New Jerseya.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija