Engleski jezik
Ukupno: 381
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
ELS/škola u Washingtonu nalazi se u samom centru grada, nekoliko minuta hoda od American University kampusa. Odlično organiziran javni prijevoz omogućava učenicima da istražuju brojne muzeje, restorane, trgovine i da posjećuju raznolike restorane.
ELS škola u New Yorku koja se nalazi u sklopu poznate The Juilliard school otvara svoja vrata za polaznike tečajeva samo preko ljeta. The Juilliard School je prestižna umjetnička škola koja se nalazi u srcu New Yorka, u Lincoln centru.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Inovativni jezični program u 4 stupnja za djecu od 8 do 12 godina.
Lokacija:
Nekim je polaznicima jednostavnije i zabavnije učiti strani jezik u društvu drugih polaznika. Stoga Berlitz nudi poduku isključivo u malim grupama.
Lokacija:
Individualna poduka vam nudi maksimalnu fleksibilnost. Raspored i jezični zadaci su osmišljeni tako da u potpunosti zadovolje vaše potrebe za snalaženjem u stranom jeziku.
Lokacija:
Individualna poduka vam nudi maksimalnu fleksibilnost. Raspored i jezični zadaci su osmišljeni tako da u potpunosti zadovolje vaše potrebe.
Lokacija:
Poluindividualna poduka je poduka u skupini od 3 polaznika. Ona povezuje prednosti privatnog okruženja za učenje s prednostima grupne nastave.
Lokacija:
Berlitz nudi jezičnu poduku i interkulturalni trening kako za pojedinačne zaposlenike tako i za cijelu tvrtku.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Igrom kroz svijet jezika za djecu od 4 do 7 godina.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Tečaj stranog jezika održava se u suradnji sa Školom Svjetski jezici – Zagreb – Varšavska.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija