Engleski jezik
Ukupno: 381
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Nastavni program ima 16 modula učenja, izrađenih na temelju Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike, koji utvrđuje 6 stupnjeva znanja.
Lokacija:
Trajanje:
62 sata
Nastava obuhvaća 62 sata, a održava se dva puta tjedno po jedan školski sat tijekom cijele školske godine. Termin nastave nije unaprijed određen, već se usklađuje sa obavezama polaznika, te određuje pri upisu.
Lokacija:
Trajanje:
62 sata
Nastava obuhvaća 62 sata, a održava se dva puta tjedno po jedan školski sat, ili subotom po dva školska sata, tijekom cijele školske godine. Termin nastave nije unaprijed određen, već se usklađuje sa obavezama polaznika, te određuje pri upisu.
Lokacija:
Program Total Immersion je ekskluzivan individualni program.
Lokacija:
Trajanje:
14 dana
Ukoliko je pred Vas iz privatnih ili poslovnih razloga postavljen zadatak naučiti ili poboljšati strani jezik u nerealno kratkom roku, te Vam se to čini kao nemoguća misija, prepustite se jezičnim trenerima Ad Hoc Centra koji će Vas izvesti iz naoko bezizlazne situacije.
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Trening se izvodi na engleskom jeziku a kreiran tako da Vas u izuzetno kratkom vremenskom razdoblju osposobi za uspješnu primjenu usvojenih vještina.
Lokacija:
Trajanje:
16 tjedana
Ovaj brzi, dvostupanjski tečaj, namijenjen je svima koji žele razviti sve jezične vještine – govor, čitanje, pisanje i slušanje na stranom jeziku.
Lokacija:
Trajanje:
14 tjedana
Ovaj brzi, dvostupanjski tečaj, namijenjen je svima koji žele brzo naučiti poslovni engleski jezik.
Lokacija:
Trajanje:
80 sati
BEC spada u ESOL ispite i moguće ga je polagati na 3 CEF stupnja: B1, B2 i C1.
Lokacija:
ESOL English for Speakers of Other Languages je posebni dio Sveučilišta Cambridge koji nudi ispite za govornike engleskoga kao stranoga jezika. Vodeći svjetski ispiti, koje godišnje polaže preko 3 milijuna ljudi u 130 zemalja, pomažu pri upisu na fakultete, pri zapošljavanju ili u napretku u Vašem znanju engleskoga jezika. Cambridge ispiti potiču na razvijanje svih četiriju jezičnih vještina: govorenja, čitanja, pisanja i slušanja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija