Engleski jezik
Ukupno: 381
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Kratki tečajevi u lipnju od 11.06. do 26.06. - svaki dan 2 sata po cijeni od 1.600,00 kn. Za individualne prijave do 01.06. popust 10%. Poseban popust za poduzeća!
Tečajevi su namjenjeni mladima starijim za uzrast od 8 do 17 godina, a za odrasle (18+) individualne prijave primamo tijekom cijele godine.
Trajanje:
60 sati
Sami određujete veličinu grupe (2, 3, 4 ili više polaznika), no kako bi se nastava mogla što kvalitetnije održavati i svi polaznici aktivno sudjelovati, ne preporučamo grupe veće od 10 polaznika.
Lokacija:
Naš stručni tim je nastavni program prilagodio potrebama i interesima srednjoškolaca kako bi oni u što kraćem roku prevladali svoje slabe točke i oslobodili se straha od komuniciranja na engleskom jeziku.
Lokacija:
Program je namjenjen osnovnoškolcima te u potpunosti tematski prilagođen interesima i sposobnostima učenika.
Lokacija:
Individualni tečaj je namijenjen svim polaznicima koji žele učiti u vlastitom ritmu i maksimalno iskoristiti vrijeme kojim raspolažu bilo da se radi o tečaju općeg jezika ili tečaju po 'krojenom' programu.
Lokacija:
Intenzivni tečaj Engleskog jezika od 20 jutarnjih+5 popodnevnih školskih sati vode izvorni govornici i profesori engleskog jezika iz cijelog svijeta. Koristi se originalna literatura Oxford, Cammbridge i Longman University Press-a. Grupe su podijeljene prema uzrastu i predznanju.
Lokacija:
Intenzivni ljetni tečaj namijenjen je svim polaznicima koji žele u kratkom roku obnoviti svoje znanje engleskog jezika.
Lokacija:
Tečajevi općeg engleskog jezika, od početnog do naprednog (A1 - C2) stupnja, namijenjeni su studentima i odraslim osobama.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
U današnjem poslovnom svijetu vješto korištenje stranog jezika i sigurnost u komunikaciji s poslovnim partnerima od iznimne je važnosti za uspješno poslovanje. Poslovnim ljudima strani jezik je sredstvo za postizanje poslovnih rezultata, stoga Angla naglasak u podučavanju stavlja na govor i slušanje, ne zanemarujući pri tom ni vještine čitanja i pisanja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija