Engleski jezik
Ukupno: 381
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Program učenja stranih jezika koje provodi učilište Perpetuum usklađen je s europskim smjernicama, a njihov sastavni dio čine europski prihvaćene razine jezičnih kompetencija.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
U današnjem poslovnom svijetu vješto korištenje stranog jezika i sigurnost u komunikaciji s poslovnim partnerima pridonosi poboljšanju poslovanja.
Lokacija:
U predškolske programe Angla upisuje djecu od 4-7 godina starosti. Nastava je organizirana u dva predškolska stupnja.
Lokacije:
Poslovni engleski jezik posebno je osmišljen sustav alata pomoću kojih ćete steći stručno znanje i samopouzdanje za upotrebu engleskog jezika u poslovnom svijetu.
Lokacije:
Naš inspirirani kutak za brže učenje jezika služi se posebnom Callan metodom.
Lokacija:
Prijava kandidata za ispite iz engleskog jezika za međunarodno priznate certifikate
Lokacija:
Tečaj engleskog jezika verificiran je sukladno europskom referentnom obliku, CEF-u.
Lokacija:
Pripada zapadno germanskim jezicima, a osim u Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Novom Zelandu i SAD-U, govori se u većini zemalja Comonwealtha.
Lokacije:
Razloga je mnogo zašto učiti engleski jezik, i to baš u EdukaCentru. Jedan od njih je što je upravo engleski jezik na vrhu ljestvice vodećih jezika u svijetu, kako u komunikaciji tako i u znanosti, poslu, zabavi i na internetu, a naš stručni tim profesora i izvornih govornika na ljubazan i kreativan način kod Vas će pobuditi interes, motivaciju i ljubav prema engleskom jeziku.
Lokacije:
Inicijativa podučava engleski jezik u mnogim zagrebačkim tvrtkama i ustanovama. Callan metoda je u svijetu najpoznatija upravo po tome što se tim načinom podučavaju zaposlenici nekih od najvećih tvrtki, kao što su IBM, HONEYWELL, FIAT, OLIVETTI, PHILIPS.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija