Engleski jezik
Ukupno: 381
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti opisati sebe, svoje hobije i interese, svoju obitelj i druge ljude, gdje živim te kratko i jednostavno opisati razne događaje.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti ispričati priču, opisati svoje osjećaje, planove, namjere i postupke. Mogu se izražavati s prihvatljivom točnošću u poznatim, predvidljivim situacijama.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti jasno i potanko govoriti o velikom rasponu tema iz vlastitog područja interesa, iznijeti mišljenje o aktualnom problemu navodeći prednosti i nedostatke mogućih rješenja.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti jasno i podrobno prezentirati složene sadržaje, te se spretno nadovezati na druge sugovornike.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Polaskom tečaja polaznici će naučiti izražavati se prirodno i bez poteškoća, vladati idiomatskim izrazima i kolokvijalizmima, te dosljedno govoriti gramatički korektno.
Lokacija:
Trajanje:
20, 40 ili 60 sati
Poslovni tečajevi stranih jezika prilagođeni su potrebama pojedinih struka s ciljem stjecanja opće i specijalizirane jezične kompetencije u djelatnostima koje polaznici obavljaju.
Lokacija:
Berlitz Online nudi vama i vašim suradnicima vrhunsku jezičnu poduku u koju se preko svog PC-ja ili prijenosnog računala možete uključiti u svako doba i na svakom mjestu.
Lokacija:
Zamislite da se pri povratku sa vašeg sljedećeg poslovnog putovanja u vašem džepu osim putovnice nađe i jedan novonaučeni strani jezik.
Cambridge je stari sveučilišni grad, okružen mnogobrojnim manjim mjestima i selima. Grad koji zrači tradicijom uz dozu modernog svijeta otvara mnoge mogućnosti u bilo kojem aspektu života, pogotovo u edukaciji.
Lokacija:
Interkulturni trening namijenjen je međunarodnom menadžmentu, zaposlenicima koji rade u inozemstvu i poslovnim ljudima koji često putuju.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija