Strani jezici - Split
Ukupno: 53
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Pošalji upit za Online oglašavanje
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Pošalji upit za Business English
Poslovni engleski jezik posebno je osmišljen sustav alata pomoću kojih ćete steći stručno znanje i samopouzdanje za upotrebu engleskog jezika u poslovnom svijetu.
Lokacije:
Pošalji upit za Callan metoda - ubrzano učenje engleskog jezika
Naš inspirirani kutak za brže učenje jezika služi se posebnom Callan metodom.
Lokacija:
Pošalji upit za Cambridge ESOL
ESOL English for Speakers of Other Languages je posebni dio Sveučilišta Cambridge koji nudi ispite za govornike engleskoga kao stranoga jezika. Vodeći svjetski ispiti, koje godišnje polaže preko 3 milijuna ljudi u 130 zemalja, pomažu pri upisu na fakultete, pri zapošljavanju ili u napretku u Vašem znanju engleskoga jezika. Cambridge ispiti potiču na razvijanje svih četiriju jezičnih vještina: govorenja, čitanja, pisanja i slušanja.
Lokacije:
Pošalji upit za Češki jezik
Češki je službeni jezik 10,5 milijuna stanovnika Češke. Najveća je češka dijaspora u SAD-u, a procjenjuje se da ih ondje ima oko 0,5 milijuna. U ostalim dijelovima Amerike i u pojedinim europskim zemljana broj im ne prelazi nekoliko desetaka tisuća. Oko 30.000 Čeha živi u Hrvatskoj, najviše oko Daruvara.
Lokacije:
Pošalji upit za Croatian for foreigners
Learning Croatian language opens the door to Croatian culture and the contact with the locals!
Lokacija:
Pošalji upit za Engleski jezik
Program je podjeljen u tri stupnja i prilagođen nivou predznanja koji se određuje testiranjem polaznika prije upisa.
Lokacije:
Pošalji upit za Engleski jezik
Razloga je mnogo zašto učiti engleski jezik, i to baš u EdukaCentru. Jedan od njih je što je upravo engleski jezik na vrhu ljestvice vodećih jezika u svijetu, kako u komunikaciji tako i u znanosti, poslu, zabavi i na internetu, a naš stručni tim profesora i izvornih govornika na ljubazan i kreativan način kod Vas će pobuditi interes, motivaciju i ljubav prema engleskom jeziku.
Lokacije:
Pošalji upit za Engleski jezik za poslovne korisnike
Inicijativa podučava engleski jezik u mnogim zagrebačkim tvrtkama i ustanovama. Callan metoda je u svijetu najpoznatija upravo po tome što se tim načinom podučavaju zaposlenici nekih od najvećih tvrtki, kao što su IBM, HONEYWELL, FIAT, OLIVETTI, PHILIPS.
Lokacije:
Pošalji upit za Engleski jezik za pravnike
U ponudu smo uvrstili posebne tečajeve engleskog namijenjene pravnicima i svima zainteresiranim za usavršavanje engleskog jezika na području prava.
Lokacije:
Pošalji upit za Francuski jezik
Francuski jezik, poput talijanskog, španjolskog, portugalskog i rumunjskog pripada skupini romanskih jezika, tj. onih jezika koji su proizašli iz latinskog jezika.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija