Strani jezici - Zagreb
Ukupno: 341
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Tečajevi općeg jezika, od početnog do naprednog (A1 - C2) stupnja, namijenjeni su studentima i odraslim osobama.
Lokacija:
Tečajevi općeg njemačkog jezika, od početnog do naprednog (A1 - C2) stupnja, namijenjeni su studentima i odraslim osobama.
Lokacija:
Tečajevi općeg talijanskog jezika, od početnog do naprednog (A1 - C2) stupnja, namijenjeni su studentima i odraslim osobama.
Lokacija:
Trajanje:
14 tjedana
Opći tečajevi jezika namijenjeni su svima koji žele razviti sve jezične vještine – govor, čitanje, pisanje i slušanje. Ipak, većinu sati provodit ćete u razgovoru s drugima.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Tečaj je namjenjen pravnicima, odvjetnicima, zaposlenicima u državnoj upravi i studentima prava.
Lokacije:
Zašto učiti poljski jezik i to baš u EdukaCentru? Poljski jezik je službeni jezik Republike Poljske. Zajedno s češkim, slovačkim, lužičkosrpskim i drugim jezicima čini skupinu zapadnoslavenskih jezika.
Lokacija:
Poluindividualna poduka je poduka u skupini od 3 polaznika. Ona povezuje prednosti privatnog okruženja za učenje s prednostima grupne nastave.
Lokacija:
Poluindividualne tečajeve čine dvije ili tri osobe istog jezičnog predznanja spremne za učenje jezika koji ih interesira.
Lokacije:
Trajanje:
160 sati
Osnovni smisao ovih tečajeva je učenje u skupini od 2 do 3 polaznika.
Lokacija:
Osnovni je cilj tečajeva steći temelje stranog jezika u grupi od 2-3 polaznika.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija