Španjolski jezik
Ukupno: 160
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Karlovac   Rijeka   Osijek   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
66 sati
Učite strane jezike u malim grupama i uživajte u druženju s ostalim zaljubljenicima u strane kulture. Grupe ne prelaze 15 osoba što Vam omogućava vježbanje konverzacije, rad u parovima ili grupnu diskusiju.
Lokacija:
Sokrat organizira in-house tečajeve poslovne komunikacije za engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, portugalski, ruski i hrvatski za strance.
Trajanje:
70 sati
Cilj ovog IN HOUSE individualnog tečaja je priprema polaznika za specifične, realne poslovne situacije u kojima treba komunicirati elokventno, učinkovito i profesionalno.
Lokacija:
Cilj ovog tečaja je u usavršavanje znanja stranog jezika i poslovnih komunikacijskih vještina za ciljana područja u skladu sa specifičnim potrebama polaznika i u što kraćem vremenskom roku.
Trajanje:
70 sati
Cilj ovog IN HOUSE individualnog tečaja je priprema polaznika za realne poslovne situacije u kojima treba komunicirati elokventno, učinkovito i profesionalno.
Lokacija:
Da li znate kako komunicirati na engleskom jeziku ali još uvijek imate problema s engleskom gramatikom? Onda je tečaj obnove gramatike za vas.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj je idealan izbor ukoliko ste previše zaokupljeni poslovnim obavezama ili putovanjima te želite svoje termine za nastavu, program i dinamiku rada prilagoditi isključivo sebi.
Lokacija:
Individualni tečajevi namjenjeni su polaznicima koji preferiraju nastavu prilagođenu osobnim potrebama i mogućnostima.
Lokacija:
Individualni tečaj se potpuno prilagođava poslovnim i privatnim obvezama polaznika.
Lokacija:
Ukoliko ste često na putu, tjedni raspored Vam je ionako već prilično popunjen ili Vas zanimaju neke specifične teme - kroz individualnu nastavu profesor će Vam moći posvetiti punu pažnju.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija