Voditelj prodaje

Lokacije
Poslovna izvrsnost d.o.o.
Ulica grada Mainza 21
10000 Zagreb
Tel: 01/4500-030
Fax: 01/4500-041
Strossmayerova 13/I
51000 Rijeka
Tel: 051/377-444
Fax: 051/377-445
Danas vrhunski prodavač zna koliko je uz praksu i iskustvo važan i osobni rast i razvoj kroz kontinuirano obrazovanje, zato će polaznici nakon svršetka programa bit osposobljeni za najzahtjevnije zadatke u prodaji.

VODITELJ PROGRAMA: Ivica Kocman

ZAŠTO ŠKOLOVANJE ZA VODITELJA PRODAJE?
Danas vrhunski prodavač zna koliko je, ako želi napredovati, uz praksu i iskustvo važan i osobni rast i razvoj kroz kontinuirano obrazovanje. Više nego ikad prije vrijedi pravilo „vrijeme je novac“ i upravo zbog toga smo osmislili optimalan program koji omogućuje da kroz jednogodišnje školovanje svladate najvažnije vještine modernog menadžera prodaje. Polaznik uči upotrebljavati svoje znanje, vještine i snagu. Ne uči kako prodavati, već kako pomagati kupcu kod donošenja odluke o kupnji. Program polaznike upoznaje s najjačim alatima u prodaji i marketingu, a u svrhu postizanja najboljih rezultata.

ŠTO MENADŽERI PRODAJE TREBAJU ZNATI?
Od prodajnog sektora se očekuje da bude agregat dobrih rezultata. Njegova je zadaća kumulirati novac i omogućiti sve akcije u razvoju, proizvodnji i marketingu jedne tvrtke. Menadžer prodaje je sposoban rješavati sve situacije u prodajnom procesu i to mu omogućuje razvoj njegovih komunikacijskih vještina i aktivno sudjelovanje u kreiranju marketinškog plana. Najvažnije je znati prepoznati potrebe kupca, prezentirati proizvod i sve njegove prednosti. Pitanjima gradi dobar odnos i zna kako i kada zaključiti prodaju. Svjestan je konkurencije i zato ulaže vrijeme u postprodaju i njegovanje kupca, a samim time štedi energiju, vrijeme i novac kod akvizicije novih klijenata.

TKO ĆE IH NAUČITI?
Poduka i osmišljavanje programa menadžera prodaje „prepuštena“ je ljudima iz prodaje. Praktičari koji su se dokazali na područjima prodaje, marketinga i menadžmenta okupili su se s jednim ciljem, a to je prenijeti znanja, vještine i alate kojima se koriste najbolji prodavači. Predavači dolaze iz najuspješnijih trgovačkih društava. Zadaća im je kroz vježbe i interaktivno učenje osposobiti „menadžera prodaje za 21. stoljeće“, sposobnog odgovoriti na sve izazove prodaje.

ŠTO POSLIJE SVEGA?
Polaznici programa za voditelja prodaje bit će osposobljeni za najzahtjevnije zadatke u prodaji. Današnje tržište radne snage i ljudskih potencijala najviše traži i plaća menadžere prodaje, dovoljno kvalitetne, iskusne, obrazovane i motivirane za najteže prodajne zadaće.
Po završetku programa polaznici će biti sposobni preuzeti ključnu ulogu u prodajnom timu i imati mogućnost svoje znanje prenositi novim prodavačima ili polaznicima sličnih programa.

STRUKTURA KOLEGIJA

Osnove menadžmenta
Žarko Vorkapić
Danijela Husinec

Ponašanje potrošača

Prodajni razgovori i pregovaranje
Ivana Gabrić
Ivica Kocman

Umijeće prezentiranja
Tijana Emling
Ivica Kocman

Upravljanje sastancima
Tijana Emling

Postprodajne aktivnosti
Ivana Gabrić

Istraživanje tržišta
mr.sc. Ljiljana Aleksić
Ante Šalinović

Poslovna etika
Radovan Budeš
Dražen Lančić

Osnove trgovačkog prava
Dražen Lančić

Integrirana marketinška komunikacija
Ivo Duboković

Trade marketing
Maja Stefanović
Ivana Gabrić
 

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: da
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne