Voditelj marketinga u elektronskom poslovanju

Lokacije
Poslovna izvrsnost d.o.o.
Ulica grada Mainza 21
10000 Zagreb
Tel: 01/4500-030
Fax: 01/4500-041
Strossmayerova 13/I
51000 Rijeka
Tel: 051/377-444
Fax: 051/377-445
Cilj programa je svladavanje specifičnih znanja i vještina za uspješan prijelaz s tradicionalnog na elektroničko poslovanje.

ZAŠTO ŠKOLOVANJE ZA VODITELJA MARKETINGA U ELEKTRONSKOM POSLOVANJU?
U današnjim uvjetima na tržištu, marketing postaje imperativ poslovanja i podloga za oblikovanje poslovne filozofije. Kako bi se gospodarski subjekti uspješno suočavali sa sve zahtjevnijom konkurencijom i napredovali na turbulentnom tržištu, menadžeri i oni koji to žele postati moraju se kontinuirano stručno usavršavati i upoznavati sa suvremenim marketinškim metodama i alatima. Danas je više nego ikada potrebno raspolagati znanjem i kreativnošću. U fokusu interesa danas je učinkovito zadovoljavanje želja potrošača uz simultano uvažavanje interesa svih sudionika na tržištu. Specifične poslovne vještine mogu se steći i dalje razvijati samo u poslovnoj okolini i kroz ovakav program usavršavanja.

ŠTO MENADŽERI MARKETINGA U ELEKTRONSKOM POSLOVANJU TREBAJU ZNATI?
Program je zamišljen kao kombinacija praktičnih znanja te specifičnih sposobnosti koje će polaznicima omogućiti brzo prilagođavanje potrebama elektroničkog poslovanja. Specifična znanja koja će usvojiti, odnose se na praktičnu primjenu marketinga, upravljanje odnosima s klijentima te organiziranje kampanja za komuniciranje s potrošačima, kupcima, partnerima i dobavljačima putem interneta. Cilj programa je svladavanje specifičnih znanja i vještina za uspješan prijelaz s tradicionalnog na elektroničko poslovanje.

TKO ĆE IH NAUČITI?
Potrebna znanja i vještine polaznicima će prenijeti stručnjaci s područja marketinga, informatike i menadžmenta koji kontinuirano usavršavaju svoje znanje kroz inozemnu literaturu te posjeduju iskustvo rada u oglašivačkoj agenciji ili uspješnim poduzećima. Oni će nastojati prenijeti iskustvo iz prakse i tako marketinšku teoriju oplemeniti svakodnevnim izazovima i rješenjima problema u poslovanju. Uz predavanja, program uključuje rad u radionicama i analize poslovnih slučajeva hrvatskih i inozemnih poduzeća.

ŠTO POSLIJE SVEGA?
Poslije završetka programa usavršavanja, polaznici će raspolagati znanjem s područja marketinga i vjerujemo, naći svoje mjesto u nekom od uspješnih hrvatskih poduzeća ili u radu s klijentima unutar oglašivačke agencije. Polaznici će biti u mogućnosti iskoristiti znanja s područja elektroničkog poslovanja, postati menadžeri novog tipa i tako naći odgovore na tehnološke i društvene promjene. Ovaj program predstavlja izazov, ali i donosi nepresušno vrelo ideja koje će polaznicima omogućiti unošenje inovacija u tradicionalni način poslovanja.

STRUKTURA KOLEGIJA

Uvod u elektroničko poslovanje

Strategija marketinga

Istraživanje tržišta
mr.sc. Ljiljana Aleksić
Ante Šalinović

Sustavi upravljanja odnosima s klijentima
Sanja Markušić, MBA

Poslovna etika
Radovan Budeš

Integrirana marketinška strategija

Ponašanje potrošača

Umijeće prezentiranja
Tijana Emling

Politika proizvoda i usluge
mr.sc. Ljiljana Aleksić
Branimir Zoraja

Osnove menadžmenta
Žarko Vorkapić

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: da
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne