EF - Brighton, Velika Britanija

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
Ovaj dinamičan grad na južnoj obali Velike Britanije danas je jedan od njenih najživahnijih gradova u kojem rado borave britanski i europski trendsetteri. Oduševit će vas egzotičan izgled Kraljevskog paviljona, šarenilo ležaljki na beskrajnim plažama, moderni shopping centri, video arkade...

EF škola smještena je na povijesnom Regency trgu sa predivnim pogledom na plažu. Nastavu možete pohađati minimum 2 tjedna i možete sami izabrati intenzitet nastave: 20, 26 ili 32 školska sata tjedno. Dolazak na odredište trebate planirati u nedjelju, a sa tečajem možete započeti svaki ponedjeljak. Povratak trebate planirati u subotu nakon završetka tečaja. Po dolasku u školu bit ćete testirani kako bi se utvrdio vaš nivo znanja jezika, i prema tome bit ćete smješteni u odgovarajuće grupe. Vaš razred imat će najviše 17 polaznika koji dolaze sa svih strana svijeta.

IZVAN-NASTAVNE AKTIVNOSTI

Koordinatori aktivnosti svakodnevno organiziraju niz zanimljivih aktivnosti: sportske turinire, roštilj u školskom dvorištu, karaoke večer, obilazak kulturnih znamenitosti, večernje izlaske... Sve što trebate učiniti je upisati se na vrijeme za aktivnost po vašem izboru.

DODATNI IZLETI

- London, Liverpool, Cambridge, Edinburgh

SMJEŠTAJ

- Smještaj u dvokrevetnoj sobi u obitelji sa polupansionom uključen je u cijenu programa
- Doplata za jednokrevetnu sobu u obitelji 39$ tjedno
- Dostupan rezidencijalni smještaj sa i bez obroka; cijene dostupne na upit

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne