ELS - Philadelphia, SAD

Lokacije
BHV d.o.o.
Trg kralja Tomislava 17/II
10000 Zagreb
Tel: 01/4812-200
Fax: 01/4819-200
ELS/Philadelphia škola smještena je unutar St. Joseph Sveučilišta i udaljena samo 25 minuta od središta tog drugog po veličini grada na istočnoj obali. Philadelphia je grad u kojem se susreću moderno i povijesno i pruža vam da iskusite živahnu američku svakodnevicu. Grad se ponosi svojim košarkaškim, baseball, football i hokejaškim klubovima.

ELS/ Philadelphia škola nalazi se u sklopu St. Joseph´s sveučilišta koje je od strogog centra grada udaljeno samo 25 minuta. Philadelphia je drugi grad po veličini na istočnoj obali, a poznat je po ispreplitanju modernog i tradicionalnog te po brojnim poznatim sportskim klubovima.

POSEBNE MOGUĆNOSTI ŠKOLE

Polaznici tečaja imaju pristup svim sadržajima kampa poput kina, računalnih učionica, knjižnice, odlično opremljenog sportskog centra sa olimpijskim bazenom, teniskim, odbojkaškim i košarkaškim terenima.

Škola nudi pripreme za ispite TOEFL i iBT, a ujedno je testni centar za TOEIC.

Polaznici tečaja koji završe ELS 112 stupanj i prethodno su diplomirali na nekom fakultetu, imaju mogućnost završiti četveromjesečni certificirani program na St. Josep´s sveučilištu iz područja internacionalnog poslovanja. Također, studenti koji su završili navedeni stupanj mogu se upisati na dodiplomski ili postdiplomski studij na St.Joseph´s sveučilištu. Područja između kojih mogu birati su ekonomija, informatika i međunarodni odnosi.

IZLETI, RAZGLEDAVANJE

Polaznicima se organiziraju i nude izleti u New York, Washington D.C., Atlantic City, Boston, Niagara Falls, Six Flags Amusement Park, te posjete raznolikim sportskim događanjima.

DODATNE OPCIJE

Polaznici mogu biti smješteni u novouređenom studentskom domu i host obiteljima u blizini kampusa.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne