Junior Brzo čitanje

Lokacije
In Optimum sistem d.o.o.
Kostelska 4
10000 Zagreb
Tel: 01/3013-579, 01/3013-582, 098/379-801
Fax: 01/3013-580
Junior Brzo čitanje je jedinstveni program za razvoj potencijala djeteta!

Junior Brzo čitanje je seminar namijenjen djeci od 8 do12 godina, a obrazovni program traje šest dana baznog seminara. U programu će se obrađivati ove tehnike: Osnove brzog čitanja za djecu, Strategije učenja i pamćenja, Pomoć pri učenju, Motivacijske tehnike, Tehnike koncentracije i fokusa.

Program prilagođava osnove Brzog čitanja za djecu kako bi im se olakšalo učenje i pamćenje.

OVAJ SEMINAR DJETETU OMOGUĆUJE UPOZNAVANJE OVIH TEHNIKA:

  • Osnove brzog čitanja za djecu

In Optimum Power Reading jedan je od najnaprednijih sustava čitanja do sada razvijenih u svijetu. Koristeći mogućnosti mozga na potpuno nov i vrlo jednostavan način, polaznici uče kako potpuno fokusirano i opušteno apsorbirati bilo koji pisni materijal. Kroz ovaj seminar djeca stječu osnove u skladu sa njihovom mogućnostima koje su vezane uz dob, tako da se rade vježbe za širenje vidnog polja i poboljšanje asocijacije te interpretacija, prolazi se kroz kompletne vježbe pripreme, što sačinjava: vježbe fokusa i izradu mapa za interpretaciju teksta. Ova vještina omogućava djeci da čitaju do 10 stranica u minuti.

  • Strategije učenja i pamćenja

Junior Brzo čitanje daje mogućnost upoznavanja tehnika naprednog učenja: kako funkcionira naš um, kako učiti manje, a pamtiti više i dugotrajnije, kako učenje pretvoriti u igru, kako je pamćenje povezano s kreativnošću, kako otkriti vlastitu kreativnost, razbiti predrasude o vlastitim sposobnostima, kako najnovija saznanja o mozgu i umu primijeniti u učenju i svakodnevnom životu i još mnogo toga što pomaže da se prošire znanja, postigne uspjeh u različitim životnim područjima te, možda i najvažnije, da se otkrivanjem svojih mogućnosti izgradi samopouzdanje.

  • Pomoć pri učenju

Učenje nije mučenje, učenje je zabava. Postoji niz metoda koje će Vašem djetetu omogućiti kvalitetniji i lakši pristup znaju. Prednost tih tehnika je što ih djeca mogu samostalno primjenjivati bez dodatne pomoći.

  • Motivacijske tehnike

Uhvatite li se često da "glumite klauna" kako biste svoje dijete motivirali? To uistinu nije potrebno jer postoji 40- tak načina motivacije i pretvaranja dosade u konstrukciju.

  • Tehnike koncentracije i fokusa

Kako biste se osjećali i Vi i Vaše dijete da ono svaki puta može biti u potpunosti fokusirano na ono što baš i ne voli raditi kao i na ono što voli? To više nije problem, Vaše dijete može naučiti 10 modela fokusa i zadržati svoju pozornost na onome što želi odraditi.

Po završetku svakog seminara polaznici su u mogućnosti dolaziti na besplatne radionice kako bi i dalje usavršavali stečene vještine.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne