Komunikacija s teškim ljudima

Lokacije
Creativa d.o.o.
Maksimirska 79a/1
10000 Zagreb
Tel: 01/ 466 24 64
Fax: 01/ 466 24 65
Kad naiđemo na 'teškog sugovornika' tako malo je potrebno da komunikacija s njim krene u neželjenom smjeru, a toliko puno energije je potrebno uložiti da ipak postignemo komunikacijske ciljeve i ostvarimo kvalitetnu suradnju.

Srećom, možemo osvještavati vlastito ponašanje i ugrađivati u njega nove komunikacijske obrasce koji će nam omogućiti da i s najzahtjevnijim sugovornikom uspješno i 'bezbolno' izađemo na kraj.

Kome je namijenjena?
Osobama koje prepoznaju da se u poslu često susreću s 'teškim' sugovornicima (klijentima ili suradnicima) i koje žele razvijati vlastite komunikacijske vještine kako bi uspješnije razgovarali s brbljavcima, šutljivcima, prigovaračima, napadačima, crpaljkama, sveznalicama i uzrujanim sugovornicima.

Na radionici ćete naučiti:
Koje su prepreke uspješnoj komunikaciji i kako ih prevladati, što su razine poruke, kako izbor riječi, glas, slušanje i oblici pitanja utječu na ishode u komunikaciji, što hoće teški sugovornici i kako uspostaviti i zadržati granicu u odnosima s drugima, što je potrebno za pažljivo konfrontiranje i za suradničko rješavanje sukoba, te kako si pomoći u stresnim situacijama.

Radionica će vam omogućiti:
Osvještavanje prepreka u komunikaciji, bolje razumijevanje ponašanja sugovornika, razvijanje vještine preuzimanja vođenja i zadržavanja kontrole u razgovoru s 'teškim' ljudima, razvijanje suradničkog pristupa u rješavanju sukoba.

Vrijeme održavanja: dva uzastopna radna dana (uobičajeno ponedjeljak i utorak) 9-16:15

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne