Govornica I

Lokacije
Creativa d.o.o.
Maksimirska 79a/1
10000 Zagreb
Tel: 01/ 466 24 64
Fax: 01/ 466 24 65
Ideja vodilja pri osmišljavanju ovog sustava radionica bila nam je omogućiti vam da kroz niz od 5 radionica nadoknadite znanja i vještine koje vam obrazovni sustav nije pružio, a koje su nužne za kvalitetno obavljanje poslova koji uključuju povremena javna izlaganja, prezentiranja, i druge oblike obraćanja publici.

Program je aktivan od 2003. Radi se u malim grupama u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

Kome je namijenjena?
Osobama koje se (u poslu) susreću s potrebom usmenog izvješćivanja, tumačenja, upućivanja, uvjeravanja ili kojeg drugog oblika prezentiranja; osobama koje se susreću s potrebom javnog govorenja pred većim skupinama slušatelja, te svima koji se žele smanjiti tremu od javnih izlaganja i /ili razvijati svoje vještine govorenja, kritičkog promišljanja i slušanja, logičkog mišljenja i javnog izlaganja.

Na radionicama ćete naučiti:
Kako pripremiti govore kojima je cilj informirati, rastumačiti ili uvjeriti. Kako pripremiti sebe za govor, kako poboljšati glas i izgovor, tečnost govora i neverbalnu komunikaciju. Kako oblikovati i koristiti pomoćna sredstva pri prezentiranju.

Radionice će vam omogućiti:
Povećanje zanimljivosti i razumljivosti pri prenošenju znanja i informacija; povećanje uvjerljivosti pri iznošenju argumenata. Povećanje sigurnosti u pripremi za govore i u govorima, stjecanje primjerene neverbalne komunikacije, učenje kroz iskustvo i povratnu informaciju, vježbanje u ugodnoj učećoj okolini.

Vrijeme održavanja: pet uzastopnih srijeda od 17- 20:30.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne