Dinamika prezentacije

Lokacije
Creativa d.o.o.
Maksimirska 79a/1
10000 Zagreb
Tel: 01/ 466 24 64
Fax: 01/ 466 24 65
Interaktivne prezentacije, u kojima je publika uključena postavljanjem pitanja i davanjem komentara, omogućavaju bolje razumijevanje i zapamćivanje sadržaja nego monološka predavanja.

Za dobro reguliranje interakcije govornika i publike, što je govornikova odgovornost, potrebna su određena znanja i vještine. Ova jednodnevna radionica napredne razine omogućava vam stjecanje tih znanja i vještina.

Kome je namijenjena?
Osobama koje posjeduju temeljna znanja u pripremi (i izvedbi) prezentacija, no osjećaju da još nemaju dostatnu sigurnost i opuštenost u nastupu. Govornicima koji žele postići veću zanimljivost u izvedbi, ostvariti više interakcije s publikom i naučiti kako se nositi sa zahtjevnim, neugodnim i agresivnim slušateljima.
Osobama koje su završile edukaciju Priprema za prezentaciju.

Na radionici ćete naučiti:
Kako uporabom glasa i neverbalne komunikacije povećati zanimljivost, uvjerljivost i komunikativnost prezentacije. Kako ostvarivati kontakt sa slušateljima na verbalnoj i na neverbalnoj razini. Kako očuvati vlastitu snagu, smirenost i entuzijazam za prezentiranje. Kako reagirati na neugodna pitanja i agresivne komentare.

Radionica će vam omogućiti:
Povećanje zanimljivosti u nastupu kroz rad na glasu, izgovoru i neverbalnoj komunikaciji; provjeru vlastitih snaga i vrijednosti kao govornika; treniranje tehnika reagiranja na neugodna pitanja i komentare, učenje kroz iskustvo i povratnu informaciju.

Vrijeme održavanja: jedan radni dan (uobičajeno petak) od 9-16:15.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne