Metafore u prezentacijama

Lokacije
Creativa d.o.o.
Maksimirska 79a/1
10000 Zagreb
Tel: 01/ 466 24 64
Fax: 01/ 466 24 65
Jedna od odlika vrhunskih govornika, predavača, učitelja i trenera jest sposobnost da lako i brzo osmišljavaju metafore i priče kojima povećavaju motiviranost slušatelja i predočljivost sadržaja koji prezentiraju.

Ova jednodnevna radionica napredne razine omogućit će vam stjecanje znanja i razvoj vlastite kreativnosti kako biste i vi mogli svoje govore, predavanja, prezentacije, treninge i edukacije začiniti odgovarajućim originalnim usporedbama, pričama, alegorijama, metaforama.

Kome je namijenjena?
Govornicima i trenerima koji imaju iskustva u javnim govornim nastupima, prezentacijama, ili vođenju treninga i završili su osnovi (ili srednji) stupanj izobrazbe iz govorničkih, prezentacijskih i /ili trenerskih vještina. Svim osobama koje žele naučiti kako konstruirati i pri prezentiranju koristiti usporedbe i motivirajuće kratke priče.

Na radionici ćete naučiti:
Kako priče i metafore pomažu pri tumačenju apstraktnih koncepata i novih pojmova, te kako koristiti priče i metafore kao motivacijsku tehniku. Koji su elementi metafora i kako konstruirati i koristiti jednostavne metafore i kratke priče u govorima i prezentacijama.

Radionica će vam omogućiti:
Razvoj vlastite kreativnosti u osmišljavanju priča i metafora pri prezentiranju, tumačenju, poučavanju itd., te stjecanje vještine pričanja priča i korištenja snage glasa i neverbalnih elementa (pogled, prostor, položaj tijela).

Vrijeme održavanja: jedan radni dan (uobičajeno petak) od 9-16:15.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne