Električna gitara

Lokacije
Glazbena radionica Ars nova
Ulica Lorenza Jägera 6
31000 Osijek
Tel: 031/505-131, 031/212-806, 091/2002-582
Svaki polaznik koji je već svladao osnove klasične gitare i notno je pismen, može se prijaviti na tečaj električne gitare, u sklopu tečajeva glazbene radionice Ars nova.

To, naravno, nije uvjet za upis na tečaj električne gitare. Upisati se može svatko tko želi i tko već ima električnu gitaru na kojoj će uvježbavati ono gradivo koje se na satu obrađuje.

Na tečaju se, osim osnova glazbene teorije, obrađuju i tehnike sviranja prstima i trzalicom, kao i tehničke karakteristike instrumenta, pojačala, kablova i sl. Velika se pozornost posvećuje karakteristikama i vrstama gitarskih efekata, pedala i procesora te njihova pravilna primjena. Neobično je važno i korisno svim mladim gitaristima, kako početnicima , tako i svima ostalima, na satu gitare pojasniti osnove "skidanja" skladbi, ritmova, sola i sl. Kako bi se gradivo obrađeno na satu, što je prije moguće primjenilo i u praksi, a samim tim se stekla i poptrebna rutina, svaki polaznik za zadaću dobiva konkretne zadatke koje mora za slijedeći sat pripremiti, koristeći upute koje je dobio na satu.

Nadalje, bez tehničkih vježbi, ljestvica i poznavanja harmonije na gitari, teško se može zamisliti uspješnoga gitaristu. I ne zaboravite, upornost se isplati.

U sklopu glazbene radionice Ars nova možete odabrati skupnu ili individualnu nastavu, kao i početnički ili napredni tečaj.

Skupna nastava (max. 3 polaznika na satu)
sat = 1x tjedno 60 min.

Skupna nastava (2 polaznika na satu)
sat = 1x tjedno 45 min.

Individualna nastava (1x tjedno)
sat = 1x tjedno 45 min.

Individualna nastava (2x tjedno)
sat = 2x tjedno 30 min.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne