Pjevanje

Lokacije
Glazbena radionica Ars nova
Ulica Lorenza Jägera 6
31000 Osijek
Tel: 031/505-131, 031/212-806, 091/2002-582
Razliku između "školovanoga glasa" i onoga koji to nije, zasigurno ne treba posebno isticati. Vjerojatno se svatko barem jednom našao u situaciji da tu razliku osjeti i vlastitim ušima.

Pjevačka je tehnika jedan od osnovnih uvjeta za uspješno bavljenje pjevanjem, a da se pri tome istaknu estetske i stilske osobine glazbe koja se izvodi, bez obzira o kojoj je vrsti glazbe riječ. Vjerujemo kako je želja svih sudionika samog čina pjevanja da to bude jedan ugodan događaj, ugodan jednako izvođaču, kao i slušatelju.

Tečaj pjevanja je, uz klavir, jedina poduka koju nije moguće pohađati kao skupnu već isključivo kao pojedinačnu nastavu. Na tečaju se, nakon uvodnoga dijela, odmah pristupa osnovama pjevačke tehnike koja je univerzalna i primjenjiva na većinu vrsta pjevanja, odnosno pjevačkih stilova. Dakle, bez obzira kojom se vrstom glazbe želite baviti, pjevačka će Vam tehnika u tome pomoći i uvelike olakšati. Pravilno disanje i držanje tijela omogućit će vam suvereno vladanje vlastitim glasom, dosezanje intonativnih visina ili pak dubina, koje bi Vam bez poznavanja pjevačke tehnike vjerojatno ostale tek puka želja.

Skupna nastava (max. 3 polaznika na satu)
sat = 1x tjedno 60 min.

Skupna nastava (2 polaznika na satu)
sat = 1x tjedno 45 min.

Individualna nastava (1x tjedno)
sat = 1x tjedno 45 min.

Individualna nastava (2x tjedno)
sat = 2x tjedno 30 min.

 

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne