Engleski jezik za pravnike

Lokacije
Inicijativa
Radićeva ulica 15/1
10000 Zagreb
Tel: 01/4818-542
Fax: 01/4828-819
Ulica Domovinskog rata 20
21000 Split
Tel: 021/582-435, 091/4818-541
U ponudu smo uvrstili posebne tečajeve engleskog namijenjene pravnicima i svima zainteresiranim za usavršavanje engleskog jezika na području prava.

Nudimo vam grupne tečajeve koji pokrivaju sve grane prava. Unutar svake grane prava učimo vas specifične termine i institute kao i njihovu primjenu. Raspravlja se o razlikama unutar različitih pravnih sustava, prvenstveno sustava anglosaksonskog i kontinentalnog prava, a podredno i unutar svakog sustava pojedinačno obzirom na pozitivno pravo pojedine države. Isto tako, obrađuju se aktualni svjetski pravni problemi i pitanja. Organiziraju se debate koje omogućavaju polaznicima da konstruktivno i aktivno primjenjuju stečeno znanje. Kreiranjem situacija i uvjeta najbližima realnom poslovnom okruženju, naši polaznici na učinkovit način usvajaju i primjenjuju engleski jezik.

Nadalje vam nudimo individualne tečajeve koji zadovoljavaju posebne potrebe naših polaznika s naglaskom na pojedina područja prava. Individualni tečajevi osmišljeni su na način da polaznik izloži svoje želje na temelju čega osmišljavamo jedinstveni program. Time polazniku omogućavamo kako stjecanje znanja engleskog jezika, tako i usavršavanje u željenom pravnom području.

Koristimo stručne materijale koje svakodnevno obnavljamo prateći novine, razvoj i promjene konkretne materije.

Naši profesori izvorni su govornici s višegodišnjom praksom na području prava.

 

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne